marți, 1 martie 2016

Sebastian Pui dovedește că nu degeaba l-a acuzat pe penal de hoție.35.000 de lei furați de porcii lui Florea!Sebastian Pui  dovedește că nu degeaba l-a acuzat pe penal de hoție. 35.000 de lei furați de porcii lui Florea!


MAIOR Sergiu Claudiu - INCOMPATIBIL- decizie definitivă la ICCJ
      De cel puţin doi ani de zile Municipiul Tîrgu Mureş a avut la conducere un viceprimar incompatibil, ajuns la putere prin tot felul de trocuri, jocuri politice şi ilegalităţi administrative! De când anunţam în plenul şedinţelor de Consiliu Local că nu este în regulă cu tot ceea ce se întâmplă!
     Maior Sergiu Claudiu, consilierul pe persoană fizică al primarului Tîrgu-Mureș-ului, Dorin Florea, a fost ales viceprimar după mazilirea viceprimarului, Ionela Ciotlăuș, grație trocului dintre PDL-UDMR şi nu numai.

   Decizia nr. 581/1.03.2016.Admite recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei civile nr.389 din 30 decembrie 2013 a Curţii de Apel Târgu Mureş – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată. Respinge acţiunea formulată de reclamantul Maior Claudiu Sergiu, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 1 martie 2016.

      http://sebastianpui.blogspot.ro/2013/04/contract.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu