miercuri, 23 martie 2016

Hoții ASA intră în insolvență?! Sau hoții din CL și bandiții din executiv mai fură un milion de euro pentru clubul retardatului lui Florea la proxima ședință?!Hoții ASA intră în insolvență?! Sau hoții din CL și bandiții din executiv mai fură un milion de euro pentru clubul retardatului lui Florea la proxima ședință?!
Gsp zicere:


Târgu Mureș încă mai are datorii și ar putea fi înlocuită în Europa League cu campioana play-out-ului. Azi, la ora 13:00, la sediul clubului este o ședință extraordinară în care se ia în calcul chiar intrarea în insolvență.

Surse din cadrul clubului susțin că situația de la ASA este dramatică, iar strategia va fi complet schimbată în următoarea perioadă.

ASA e în pericol din alt motiv față de cel al lui Dinamo. Clubul din Târgu Mureș a acumulat datorii din momentul în care Primăria a încetat să mai finanțeze echipa, din cauza unei anchete DNA. Ar fi vorba despre debite între 300.000 și 400.000 de euro, anunța GSP.RO ieri.

Astfel, din play-off ar mai rămâne doar echipe eligibile pentru cupele europene: Astra, Steaua, Viitorul și Pandurii.

Dinamo și ASA Târgu Mureș nu au dreptul, așa că lupta din play-out va deveni mult mai interesantă, pentru că primul loc de acolo va merge în cupele europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu