duminică, 27 martie 2016

În caz că ați uitat manipularea banditului PDL Mureș și a sereistului zburat din serviciu pentru ghiciți ce




În caz că ați uitat manipularea banditului PDL Mureș și a sereistului zburat din serviciu pentru ghiciți ce

Că tot sunt alegeri în acest an, târgumureșenii sunt invitați să își amintească manipularea banditului PDL Mureș cu sereistul aferent.
1.     Biroul de presă cu scursurile rude sau nu PDL inventează un comunicat cum că unii din alte partide, adică nu porcul etnic PDL Mureș, atacă orașul!
2.      Gunoaiele etnice ale PDL/APM  fac și la poliție o sesizare, în exact acești termeni, adică partidul inventează o provocare idioată și cretină, ca orice  provocare cu duhoare SRI.  3, pentru a-și susține gunoiul candidat.
3.     Bandiții lui  Florea tipăresc și 3000 de autocolante în limba română, afacere premeditată cu luni înainte, 3000 de autocolante,  magazin…FCM, 1900  de euro, dar mint cum că sunt 2000 de autocolante pe maghiarul de la Oracler Advertising!
4.     Bandiții lui Florea trimit scursurile din poliția locală a slugii Bretfelean ca să lipească, în timpul serviciului și în uniforme, autocolantele borfașului aflat în campanie electorală! Fiind prinși de cetățeni, hoții lui Florea suspendă activitatea de pseudo-informare în limba română și sunt prinși la birou cu încă 2000 de autocolante nelipite!
5.     3 sesizări sunt depuse la poliție, se deschide dosar la Parchet, închis rapid pe motiv că... Bretfelean nu e vinovat!
6.     Florea demască fioros lucrătura sereistă, susținând că Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost ofițer SRI!
7.     Parchetul acoperă rahatul etnic și gunoiul securist, bandiții lui Florea și Florea scapă, interesele hoției românești în orașul în care românul fură și el după 1918 sunt evidente! Manipulare a porcilor români, folosirea banilor publici pentru campania electorală a borfașului, folosirea poliției locale pentru dement, iar recompensele au venit sub forma inventării lui Bretfelean în delegație folclorică a primăriei în Grecia, sic! Poliția locală a primit  și 45.000 de lei cadou pentru lipitul autocolantelor la nebun pentru pseudo AS Sindicală a poliției locale și încă 45.000 de lei pe pseudo AS Sindicală a poliției locale și a  primăriei! Furt românesc, plata serviciilor puturoase, în orice oraș bandiții etnici și gunoaiele cu manipulări sereiste ordinare, de martie 1990 ar fi plătit pentru ce au făcut descreierații români. Nu și în orașul hoției  românești, sub ochiul vigilent al scriitorilor la ziare cu pseudonime maghiare sau românești, via SRI- Gheorghe Doja, în campania lui, ați ghicit, Florea!
P.S. Pentru necunoscători, Bretfelean a fost zburat din conducerea SRI Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI. Netul dă și idee despre ce a făcut gagiul, căutați, ar fi legat de grade prea multe și mâncărime de pistol. Și legătura cu gradele, închisul străzii Coșbuc de către poliție locală pentru ca sereistul și retardatul lui Florea pe PFA să nu fie deranjați de la....citit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.