miercuri, 30 martie 2016

Hoții din dosarul ASA sunt la mâna procurorului! Interesele hoției etnice românești își vor spune cuvântul după ce interceptările SRI dispar din dosarul hoților sprijiniți, altfel, de SRI?!



Hoții din dosarul ASA sunt la mâna procurorului! Interesele hoției etnice românești își vor spune cuvântul după ce interceptările SRI dispar din dosarul hoților sprijiniți, altfel, de SRI?!
Niște bandiți din CL votează aproape în unanimitate pentru ca bastardul mare din executiv să poată fura milioane de euro pentru dementul lui care nu-și plătea obligațiile la stat. Inexplicabil, consiliul local nu e băgat în dosar, pentru complicitate și asociere la furt, deși hoția e posibilă doar cu votul troglodiților. Începe procesul, în  Harghita, pentru ca mafioții români să nu poată influența rezultatul anchetei. Surpriză, tribunalul decide să scoată interceptările SRI și lasă la latitudinea procurorului dacă menține dispoziția de trimitere în judecată! Cu alte cuvinte, procurorul poate pune batista pe țambal și poate lăsa hoții care au furat 7 milioane de lei liberi!
P.S. DNA, hoție Cupa liceelor, 100.000 de euro pe competitiție organizată de Joma cu sute de echipamente plasate de Joma din banii prostimii! Și nocturnă de 200.000 de euro din banii publici, cumpărată de banditul mare PDL și primărie pentru dementul lui! În timp ce gunoiul se lăuda cu instalație de nocturnă de 600.000 de euro din…sponsorizări. Verificați mita care se întoarce ca…sponsorizare, nu doar aici, ci și la concert Iglesias sau Zile târgumureșene! Hoția porcilor de români care cred că pot fura de 16 ani doar pe scursurile de români și vot etnic trebuie să înceteze! Nu avem timp ca hoții lui Florea să binevoiască să crape în elicoptere!

Părţi
Nume Calitate parte
FLOREA DORIN  Inculpat
ASOCIAŢIA SPORTIVĂ ,,FOTBAL CLUB ASA 2013" (,,FOTBAL CLUB MUNICIPAL")    Inculpat
BAKO LASZLO ATTILA         Inculpat
BENEDEK ISTVAN       Inculpat
CIOBAN MARIA Inculpat
FĂRCAŞ IOAN     Inculpat
KISS IMOLA        Inculpat
MĂCEŞANU EMIL VIRGIL    Inculpat
MAIOR SERGIU-CLAUDIU    Inculpat
MAN IOAN NUCU         Inculpat
MUNICIPIUL TÂRGU MUREŞ-PRIN REPREZENTANT LEGAL VICEPRIMARUL Parte vătămată

Şedinţe
29.03.2016
Ora estimata: 12:00
Complet: C3Pe
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art.345 C.proc.pen admite în parte excepţiile formulate de inculpaţii Florea Dorin, Asociaţia Sportivă Fotbal Club ASA 2013(Fotbal Club Municipal ), Benedek Istvan, Fărcaş Ioan, Kiss Imola, Maior Sergiu Claudiu, şi Man Ioan Nucu şi în consecinţă; În temeiul art.102 alin.2 C.proc.pen dispune excluderea proceselor verbale de redare a supravegherilor technice faţă de toţi inculpaţii din cauză Respinge celelalte cereri şi excepţii invocate de inculpaţii Florea Dorin, Asociaţia Sportivă Fotbal Club ASA 2013 (Fotbal Club Municipal ), Benedek Istvan, Fărcaş Ioan, Kiss Imola, Maior Sergiu Claudiu, şi Man Ioan Nucu Dispune comunicarea prezentei încheieri Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Târgu Mureş, procurorul care a întocmit rechizitoriul urmând a comunica judecătorului de cameră preliminară de la Tribunalul Harghita dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29.03.2016
Document: Incheiere - camera preliminară    29.03.2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.