vineri, 25 martie 2016

Bandiții lui Florea fiind prinși cu banii dați clubului pentru retardat produc și consecințe legate de penalizare!



Bandiții lui Florea fiind prinși cu banii dați clubului pentru retardat produc și consecințe legate de penalizare!

gsp zicere:

ASA Târgu Mureș a anunțat oficial că a intrat în insolvență și că își acordă 3 ani pentru a rezolva situația și a evita falimentul.

Intrarea în insolvență este doar una dintre problemele mureșenilor, clubul urmând a fi depunctat la începerea sezonului viitor.

Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere a FRF, a spus că echipa are datorii și că urmează să fie depunctată. În plus, alte formații din Liga 1 riscă să piardă puncte.

"Nu mă mai miră nimic și nici că ASA a intrat în insolvență. Fotbalul românesc este în colaps și toată lumea trebuie să fie conștientă de asta. Nu trebuie să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine.

La monitorizarea din 30 septembrie, ASA încălcase regulamentul, dar din motive de procedură, a scăpat fără depunctare. Cu siguranță, a avut o amânare de la plată la acea dată. Cu toate acestea, ASA va fi depunctată pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea însolvență.

Pentru acest sezon nu mai există posibilitatea depunctării, dar în sezonul viitor, cu siguranță vor fi echipe care vor încălca regulamentul de licențiere. Nu am niciun dubiu că vor exista cluburi sancționate, dar nu știu câte", a declarat Duru, la emisiunea Prosport Live.

Clubul din Târgu Mureș a acumulat datorii din momentul în care Primăria a încetat să mai finanțeze echipa, din cauza unei anchete DNA. Ar fi vorba despre debite între 300.000 și 400.000 de euro, după cum anunța marți GSP.RO.

Înainte de startul acestui sezon, Petrolul și CFR Cluj au pierdut câte șase puncte, din cauza datoriilor. Ulterior, în februarie, ardelenii au mai pierdut patru puncte, fiind acuzați de încălcarea fair-play-ului financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.