sâmbătă, 26 martie 2016

Clubul hoțiilor PDL și consecințele hoției Florea-Maior. Atenție, DNA, la hoția Cupa liceelor și cu banii din transferuri furați de retardat și de maică-sa (50 la sută, alte sute de mii de euro), precum și nocturna folosită gratis de cretin din cei 200.000 de euro furați de hoțul lui de partid și primărie!Clubul hoțiilor PDL și consecințele hoției Florea-Maior. Atenție, DNA, la hoția Cupa liceelor și cu banii din transferuri furați de retardat și de maică-sa (50 la sută, alte sute de mii de euro), precum și nocturna folosită gratis de cretin din cei 200.000 de euro furați de hoțul lui de partid și primărie!
Gsp zicere:

Din cauza datoriilor, echipa mureșeană va pierde mai multe puncte începând cu sezonul viitor.

Intrarea în insolvență nu rezolvă decât parțial lucrurile la clubul din Târgu Mureș. Pe lângă faptul că nu va putea evolua în Europa, echipa ardeleană va fi și depunctată în sezonul 2016-2017 din pricina datoriilor.

"Intrarea în insolvență nu este un lucru plăcut, dar era singura modalitate de supraviețuire. În jur de 12-13 jucători vor termina contractele la vară. Ultima plată s-a făcut când au intrat banii din drepturile tv, acum două săptămâni. Este clar că vom fi depunctați în sezonul viitor. Vom vedea ce vor stabili comisiile, care va fi cuantumul punctelor", a declarat directorul sportiv Cristian Bobar la DolceSport.

În situații asemănătoare, CFR și Petrolul au pierdut în acest campionat 10, respectiv 6 puncte!

P.S. Mai multe persoane care au criticat pe FB-ul ASA mi s-au plâns că au fost blocate. Așa încearcă bandiții lui Florea să țină sub control hoția Ardealului. Atenție, DNA, hoția lui Florea cu instalație de nocturnă de 200.000 de euro pentru porcul retardat și mumă-sa, 100.000 de euro furați anual pe ASA pentru echipamentele Joma necesare gunoiului din camarilă, afacerea Cupa liceelor și bani furați elevilor care nu și-au primit cei 15.000 de lei pentru locul 1.  Bandiții români au furat până și sub nasul Someșanului șantajat cu afacerile cu fiu-su!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu