joi, 17 martie 2016

Mita Coral luată de Maior prin Kagan, de care scrie EVZ, în pericol pentru interceptările SRI?!Mita Coral luată de Maior prin Kagan, de care scrie EVZ, în pericol pentru interceptările SRI?!
Atenție la mita luată în primăria Târgu-Mureș după ședințele în care Maior inventa taxa de habitat pentru ceilalți bastarzi din dosar! Atenție, proștii de la Coral dădeau hoților PDL și altfel de mită, fiind sponsorii cancerului portocaliu! Explicația afacerilor aproape 100 la sută cu hoții de primari PDL!
Evz zicere:

Perchezițiile de la Mureș

După declarațiile complete făcute de consilierul lui Uioreanu, DNA a pus sub ascultare telefonul lui Badea. Așa s-a aflat că acesta are relații apropiate cu Primăriile Zalău și Târgu Mureș. La Târgu Mureș, procurorii DNA au făcut percheziție la biroul și la locuința lui Ildiko Kagan (foto), șef Serviciu Control Activități Edilitare.

O interceptare dintre Badea și Ildiko Kagan arată că ce doi se cunoșteau și chiar se întâlneau în anumite localuri din Târgu Mureș.

Badea: Voiam să vă întreb dacă v-ați putea vedea cu mine? Eu sunt pe aci, dar să-mi spuneți unde să vin.
Ildi: Acum eu îs sus la Primărie.
Badea: În afară de acolo.
Ildi: Pot să vă sun așa, în 20 de minute?
Badea: Da. Sunați-mă.

Înainte de a vorbi cu directoarea Kagan de la Primăria Mureș, Alexandru Badea poartă o discuție cu un angajat și vorbește cu acesta despre plățile pe care trebuie să le facă, cel mai probabil funcționarilor publici.

Domn: Alina vă întreabă dacă s-a reușit - cumva - să se facă plățile?
Badea: Acuma când mă duc, fac plăți: la Neon fac mâine ...
Domn: Am înțeles.
Badea: A voiam să știu dacă, cei de la Târgu Mureș, dau drumul la ceva?
Domn: Săptămâna asta o să dea drumul la ceva, dar nu știm încă la cât.
Badea: Da, să se ducă la directoarea economică ... Îl sun eu și pe Claudiu (n.n. viceprimaruil orașului Târgu Mureș, Claudiu Maior).

Alexandru Badea de la Coral Impex avea o relație foarte apropiată și cu viceprimarul din Mureș, Claudiu Maior, cu care se tutuia, la telefon.

Viceprimar: Pe unde ești, ai venit în țară?
Badea: Am venit în țară ...
Viceprimar: Intră până la mine, la Mureș, dacă poți, mâine dimineață, la prima oră.
Badea: Haideți că încerc mâine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu