joi, 10 martie 2016

Cadou pentru proștii care nu au promovat și au primit cadou loc de divizie de la mafioții din LPF și FRF!



Cadou pentru proștii care nu au promovat și au primit cadou loc de divizie de la mafioții din LPF și FRF!
În țara în care Steaua e bun public, ca marcă, niște dezaxați fac cadou denumire și palmares unor nimeni care au primit cadou și loc de divizie de la gunoaiele din LPF și FRF! 
Gsp zicere:

Tribunalul Bucureşti a decis azi că marca " Universitatea Craiova" nu îi aparţine lui Adrian Mititelu, ci echipei CSU Craiova.

Astfel, denumirea, stemele şi palmaresul Universității Craiova aparţin celor de la CSU, club de drept public condus de Pavel Badea şi a cărui echipă de fotbal, refondată în 2013, activează acum în Liga I.

În motivarea emisă azi de Tribunalul București, se arată că Adrian Mititelu nu deţine dreptul de a folosi numele Universitatea Craiova şi nici stemele Ştiinţei. În plus, firma lui Mititelu, Fotbal Club U Craiova SA nu este nici măcar urmaşa echipei FC Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv în 1991, informează Mediafax.

De-a lungul anilor, FC Universitatea Craiova a câștigat de șase ori campionatul în România și de șase ori a cucerit Cupa României.

Pe plan european, Craiova a fost semifinalistă în Cupa UEFA, în 1982-1983 și sfertfinalistă a Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1981-1982.

    "Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948. Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948.

    Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupa însemnelor şi culorilor Clubului

    Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora.

    Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv" se arată în motivarea Tribunalului București

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.