luni, 21 martie 2016

Escrocul cu concurs pentru telefon Iphone îngheață Mureșul



Escrocul cu concurs pentru telefon Iphone îngheață Mureșul
Buna , i -am intrebat prin mesaj privat pe cei de la pauza de stiri, unde se gasesc afisati castigatorii si au spus ca au fost anuntati prin email castigatorii emoticon grin . Bag seama e foarte mare secret
Mesajul primit de o participantă la concurs este o minciună gogonată, prostul fiind prins a șters linkuri incriminatoare la pseudo-concurs și concursul de pe o pagină a siteului lui mizerabil. Dacă Farmec și Quick Mobile dau escrocul în judecată își refac și ele imaginea afectată!
Escrocherie în numele Iphoneului! Pauza de… furat trafic și likeuri!

Un site de nimic numit pauzadestiri.ro propune un concurs care miroase a escrocherie ordinară! Ca și cum cineva ar crede că un site de 2 lei are sponsori de 4000 de lei pentru un iphone.
http://www.pauzadestiri.ro/2016/02/concurs-mesaje-de-8-martie-castiga-un-iphone-6-plus-un-smartwatch-sau-cosmetice-de-la-farmec/
Ce spun cei de la Quickmobile, care erau dați cu link încă ieri pe site, dar azi nu, dovadă că escrocii de la gunoiul de site ascund urmele:

Nu suntem afiliati cu acest concurs, link-ul catre site-ul nostru fiind folosit fara acordul nostru!
Le dă cineva escrocilor ce merită și ne referim la amenzi și chemare în judecată?!


Drept aplicabil
Prin folosirea website-ului Pauzadestiri.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Administrator sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
- See more at: http://www.pauzadestiri.ro/privacy-policy/#sthash.h4Xikhqi.dpuf
staff [at] fashionlife.ro, sau la telefon 0745-264938.CEO & Founder @ MAIOR INVESTMENTS SRL
http://www.paulmaior.ro
Sex
Masculin
Telefon
0745 264 938
Adresă de e-mail
paulmaior@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.