miercuri, 9 martie 2016

Penalii jegoși din Primăria Târgu-Mureș și afacerile hoților etnici pe Holograf!

 

Penalii jegoși din Primăria Târgu-Mureș și afacerile hoților etnici pe Holograf!

„ O floare, un zâmbet, un Mărţişor” dăruite doamnelor şi domnişoarelor din Tîrgu Mureş cu prilejul zilei lor, au făcut ca Sala Polivalentă să devină neîncăpătoare, marţi, 8 martie a.c., la tradiţionalul spectacol de început de primăvară, organizat de Primăria municipiului Tîrgu Mureş. Formaţiile Holograf şi Republic (Ungaria) au încântat asistenţa cu melodii mai vechi şi mai noi, răsplătiţi fiind cu aplauze la scenă deschisă. Claudiu Maior, consilierul personal al primarului, le-a urat sărbătoritelor, în limbile română şi maghiară, sănătate, bucurii şi împliniri. Totodată, acesta a mulţumit artiştilor pentru că au onorat invitaţia primăriei. „Doamnelor şi domnişoarelor, La Mulţi Ani! Mulţumesc artiştilor de la Holograf şi de la Republic pentru prezenţa lor aici, în această seară minunată. O seară pe care, ca întotdeauna, Primăria municipiului Tîrgu Mureş o dedică mamelor, soţiilor, fiicelor, prietenelor, celor care, zi de zi ne înseninează şi ne bucură existenţa. Vă doresc o seară plăcută în continuare, să rămâneţi mereu frumoase şi zâmbitoare, aşa cum sunteţi acum. Distracţie plăcută !”. „ Participăm în fiecare an cu bucurie la aceste spectacole. Suntem bucuroşi că primăria nu uită să ne ofere momente de neuitat acum, la început de primăvară...(Ioana Z. Tîrgu Mureş). „Anul acesta spectacolul a picat exact de ziua noastră. A fost un moment reuşit, cele două formaţii ne-au încântat cu prezenţa şi melodiile lor. Felicitări Primăriei Tîrgu Mureş pentru tot ceea ce face pentru noi !” (Jutka H. Tîrgu Mureş)


 

Hoții din Primăria Târgu-Mureș și abonamentele penalilor pe Holograf! Să nu îmi iei niciodată dragostea… pentru mafioții români?!



Hoții din Primăria Târgu-Mureș și abonamentele penalilor pe Holograf! Să nu îmi iei niciodată dragostea… pentru mafioții români?!
Hoții români din Primăria Târgu-Mureș au mai inventat motiv de servit cu multe mii de euro Holograful. Băieții ăia care au prestat imn pentru retardatul lui Florea cu ASA/FCM. Pentru bastarzi, cu plăcere, mai ales că  abonamentul e anual și Holografii au fost omeniți de hoții etnici din PDL și primărie cu probabil peste 50.000 de euro!
Din trecut: 2010 Martisor oferit de Primaria Targu-Mures tuturor doamnelor si domnisoarelor din Mures. Invitati speciali la spectacolul de azi de la ora 18.00 vor fi Holograf, Monica Anghel si cunoscutul solist maghiar Demjen Ferencz
Octombrie 2010: Sarbatoarea vinului si a artei mestesugaresti continua astazi cu un program artistic mai special. Pe langa jocuri si cantece traditionale, pe scena din Cetatea Targu Mures, ca concerta in aceasta seara  formatia Holograf, de la ora 20,00.
Martie 2012
Zilel târgumureșene 2012: Holograf, Cargo, Voltaj, Zanzibar, Fly Project, Edda și multe alte nume importante ale muzicii românești sau maghiare, vor urca pe scena de la Cetatea Medievală, începând de joi și până duminică.
Zile târgumureșene 2013: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Pepe, Iris, Holograf și Fly Project vor concerta la Târgu Mureș în cadrul celei de-a XVII-a ediții a 'Zilelor târgumureșene', care se desfășoară începând de luni până duminică.
1 decembrie 2013
Zile 2014: Smiley, Zdob şi Zdub, Holograf, Cristi Minculescu şi Connect R sunt numele „grele” care vor concerta în Târgu Mureş în această perioadă.
Toamna 2014 : Primăria Tîrgu Mureș organizează cel mai mare eveniment al toamnei, în perioada 4 – 11 octombrie, ”Simfonii de toamnă – Zilele culturale târgumureşene”. Vor susține recitaluri : Direcţia 5, Magna cum Laude din Ungaria, Alex Velea, Leo Iorga, Pasărea Rock, P Mobil și Brodi Janos din Ungaria, Voltaj și Holograf, alăt
Zilele târgumureșene 2015.
8 martie de la bastarzii români trimiși în judecată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.