joi, 3 martie 2016

Păcăliciul ordinar dovedit pe PFA ilegal cheamă femeile să vină la el! Penalul cu cartel taxi, amendat cu 160.000 de euro și acuzatul că a luat mită Coral, printr-o… femeie!Păcăliciul ordinar dovedit pe PFA ilegal cheamă femeile să vină la el! Penalul cu cartel taxi, amendat cu 160.000 de euro și acuzatul că a luat mită Coral, printr-o… femeie!

Sărbătoarea Mărţişorului bate la uşă; la fel şi Ziua Internaţională a Femeii. Ca în fiecare an, Primăria Tîrgu Mureş ştie să-şi onoreze doamnele şi domnişoarele din localitate, oferindu-le intrare liberă la Cinematograful Arta, la „Piscina ing. Mircea Birău”, la Patinoarul Artificial şi la Bazinul Olimpic din cadrul Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” (Week-end), în zilele de 1 şi 8 martie 2016.
În ceea ce priveşte Cinema ARTA, pentru a preîntâmpina aglomeraţia la casa de bilete şi pentru a putea beneficia de loc în sală, vă invităm să vă ridicaţi din timp invitaţiile de la sediul cinematografului, Piaţa Trandafirilor, nr. 34-35, zilnic, între orele 9.00–20.00. La ridicarea invitaţiei, doamnele şi domnişoarele vor prezenta la casieria instituţiei Cartea de identitate”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior.
 http://www.romaniacurata.ro/dezinsectie-dna-la-primaria-tirgu-mures-si-in-alte-cinci-judete/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu