marți, 15 martie 2016

Bandiții lui Florea taie crengile cu electricienii, dar nu mai plantează retardatul cu ajutorul șantajaților de la Azomureș!



Bandiții lui Florea taie crengile cu electricienii, dar nu mai plantează retardatul cu ajutorul șantajaților de la Azomureș!
Fără mențiunea cum că electricienii fără calificare taie crengi și copaci, fără menționarea trogloditului lui Florea cu plantări cu șantajații de la Azomureș! Imagine pentru nebunul amendat pentru tăiere ilegală de copaci și pentru hoțul  său ordinar pe… PFA!


Sâmbătă, 12 martie a.c., începând cu ora 11.00, specialişti de la Administraţia Sere, Parcuri şi Zone Verzi din cadrul Primăriei municipiului Tîrgu Mureş au organizat o acţiune de plantare de copaci pe suprafeţele de teren aflate între blocurile de locuinţe. „Acţiunea se înscrie în calendarul campaniei de primăvară de plantare a arborilor şi arbuştilor derulat în oraşul nostru, iar această acţiune a început pe strada Rodniciei din cartierul Tudor. Mulţumim preşedintelui şi administratorului Asociaţiei de proprietari nr. 1073 şi 196 pentru sprijinul acordat acestei acţiuni şi vă asigurăm că astfel de evenimente vor mai avea loc în municipiul Tîrgu Mureş", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. La rândul său, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 196, Ioan Sabadi, a declarat: „Mulţumim Primăriei Tîrgu Mureş pentru sprijinul constant pe care ni-l acordă şi-i asigurăm că vom fi lângă ei în toate acţiunile pe care le întreprind pentru folosul comunităţii noastre."
Menţionăm că sâmbătă au fost plantaţi 15 bucăţi de frasin, 5 buc. de tei, 3 buc. de corn, 5 buc.  de spiraea, 5 buc. de iasomie, 5 mesteceni, 4 iuniperi piramidali, 10 tuia şi 15 buc. de hibiscus.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.