miercuri, 23 martie 2016

Ironie, clubul hoților lui Florea are pe piept firma celui care a chemat DNA la hoțiile respectivilor!



Ironie, clubul hoților lui Florea are pe piept firma celui care a chemat DNA la hoțiile respectivilor!

Presa vremii zicere:

PNA intră în ring

Costin Lăurean a depus la PNA Bucureşti un dosar care conţine toate documentele la care ZIARUL de Mureş face referire. Patronul Citadin Prest SA solicită începerea urmăririi penale şi condamnarea primarului Dorin Florea, directorului tehnic Dan Gliga, directorului Lucian Ratz, inspectorului Liviu Lucian, a consilierilor Nicolae Moldovan şi Constantin Amza, precum şi a consilierului juridic Maria Grama. În plângerea adresată PNA Bucureşti, Costin Lăurean face referire şi la alte licitaţii pe care le-a pierdut într-un mod care sfidează bunul simţ şi legile în vigoare.

Drumurile noastre toate…

…duc spre un prejudiciu total de peste 4 miliarde de lei. Cum? Simplu şi la obiect.
Iată cifrele: în 22.04.2003 la licitaţia privind covorul asfaltic din strada Gheorghe Doja a fost declarată câştigătoare firma Termolit cu o ofertă de 8.184.232.000 lei faţă de oferta Citadin Prest SA de doar 7.008.453.000 lei; următoarea licitaţie a avut acelaşi obiect, dar pe strada Barajului, unde oferta Termolit era de 5.024.000.000 lei, faţă de cea a Citadin Prest SA de doar 4.542.000.000 lei – câştigătorul este, evident, Termolit; covorul de pe străzile Poştei, Kogălniceanu şi Târgului la alte societăţi costa cu exact 500 de milioane de lei mai mult decât oferta Citadin Prest SA. Şi nici asta nu a ajuns să fie lucrată la cel mai bun preţ.
Dar, reparaţiile generale de drumuri nu sunt singura sursă de afaceri oneroase prin intermediul Primăriei Târgu Mureş. Cazurile prezentate de Costin Lăurean în plângerea înaintată PNA Bucureşti, se referă şi la “reparaţii pavaje trotuare” unde este amintit un singur caz. Licitaţia pentru repararea trotuarelor de pe străzile Poştei, Călăraşilor şi Petofi, care s-a desfăşurat pe data de 28.03.2003, a fost adjudecată de VALPET SRL care a ofertat 1.082.554.014 lei, faţă de oferta de doar 908.090.000 lei a firmei Citadin Prest SA. Aşa, scurt, 200 de milioane de lei.
       
Dezamăgirea

În faţa unor astfel de date concrete, pe care până şi Curtea de Conturi le arată an de an, şi nimeni nu ia măsuri, încep să fiu dezamăgit de târgumureşeanul de rând care continuă să creadă în prostiile pe care le evocă demagogic, zi de zi, Dorin Florea. Am ajuns să cred că doar PNA, sau IGP, sau Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie ne mai poate scăpa de această nenorocire. Iar atunci, când instituţiile statului îşi vor face datoria, cititorii noştri se vor simţi mai puternici decât ceilalţi târgumureşeni, prin simplul fapt că au fost informaţi la timp. Ei ştiu!

Istrate MANU
http://www.ziaruldemures.ro/detalii-stire/articol/florea-la-pna.html

SC Astor Com SRL din Târgu-Mureș, lider al asocieri dintre SC Astor Com SRL și SC Citadin Prest SA, a câștigat licitația organizată de Primăria municipiului Târgu-Mureș care are ca obiect refacerea carosabilului, trotuarelor și zonelor verzi în urma spargerilor de urgență. Potrivit licitatiapublica.ro, la licitație a participat o singură ofertă, cea câștigătoare, iar valoarea contractului se cifrează la suma de 2.528.375 lei, fără TVA. Conform portalului listafirme.ro, SC Astor Com SRL a avut 211 angajați în 2011, an în care a avut afaceri de 52,36 milioane lei și profit de 1,15 milioane lei. Zi de zi, sursă.

Concluzia mea:

Concluzionând, o mână spală pe alta, mai ales în campanie electorală. Chiar dacă a făcut valuri chemând PNA/DNA și acuzând gașca șmecherașilor din Brașov, dintre care unul fost pușcăriaș, trupa lui Florea l-a iertat pe Lăurean și în campania electorală a pedelistului, la orele serii, niște băieți aruncau câte o lopată de bitum pe străzile din zona 22 decembrie 1989. Dacă verificați cifrele, doar afacerea de reparare i-a adus lui Lăurean 200.000 de euro. Să mai spunem că bandiții din primărie care plângeau că Aquaserv sparge trotuare, pe vremea udemeristului care le stătea în gât porcilor cu interese din PDL Mureș, acum sunt fericiți că au dat câștigătoare exact firma lui Lăurean? Afaceri de criză sau de interese electorale ale porcilor nesimțiți PDL Mureș?! Aici sunt banii dumneavoastră și cumetriile javrelor din PDL mureș, nu?




Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor să muncească în campanie electorală. Fie și pentru astupat gropi. Florea, conCITADINUL lui Lăurean, pentru 200.000 de euro

Ce face campania electorală din om! În această seară mare eveniment: oamenii lui Lăurean, adică ai firmei Citadin, s-au apucat de plombat gropi rămase din mandatul precedent al lui Florea. Spre disperarea locuitorilor din zona Coșbuc, care cunoșteau formele de relief  și se obișnuiseră cu ele. Gurile rele spun că marea astupare va fi urmată de asfaltare, de pișcotare, de făcut parcări pe spațiul verde și de acoperit parcările existente de 22 de ani, pe Senin, care bagă în buzunar câte 800 de euro pe loc de parcare pentru care șoferilor li se cere 200 de lei chirie anuală!,  pentru că e an de criză la firmele abonate la Florea, e și campanie electorală pe deasupra și ce s-ar face firmele respective (Valpet, Astor, Kiss Unicum, Senin), dacă nu pupă ceva bani publici și de aici? Ca dovadă cum se cheltuiește banul public de șmecherașii din primărie, adică pe firme abonate și/sau de partid, Citadinul lui Lăurean a primit în acest an o afacere de 200.000 de euro exact de la primărie, deși omul avusese niscaiva meciuri cu Florea și Țerbea și în care intervenise și PNA/ DNA. Să se fi pus de marea împăcare și ne putem trezi și cu vreun post în PDL, poate după finalizarea într-un anumit sens a procesului lui Țerbea,  pentru Lăurean?

Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA

Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Adresa: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Mures , Romania , Email: licitatie@tirgumures.ro , Tel.: +40 265268330 , Fax: +04 365801856

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI SI PROCEDURA

II.1) Denumire contract Lucrari de reparare a degradarilor la imbracaminti asfaltice

II.2) Obiectul contractului Lucrari de reparare a degradarilor la imbracaminti asfaltice

II.3) Tip contract Lucrari

II.4) CPV 45233141-9 – Lucrari de intretinere a drumurilor (Rev.2)

II.5) Criteriu de atribuire Pretul cel mai scazut

II.6) Invitatie de participare 319299/30.12.2011 12:22

Sectiunea III: ATRIBUIRE

III.1) Numar de oferte primite 1

Valoare estimata totala 967,741 RON

III.2) Lista contracte

29 / 03.02.2012 967,741 RON

Castigator:

S.C. CITADIN PREST S.A. RO 7774378 str.Marasti nr.16, Targu-Mures, 540329, Mures

Total (fara TVA): 967,741 RON



Citeste mai mult: Citadin umflă peste 200.000 de euro de la Primăria Târgu-Mureș pe ceea ce este numit Lucrări de reparare a degradărilor la îmbrăcăminți asfaltice

Citeste mai mult: Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor să muncească în campanie electorală. Fie și pentru astupat gropi. Florea, conCITADINUL lui Lăurean, pentru 200.000 de euro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.