vineri, 18 iulie 2014

Pedelistul Boc lucreză cu firma care a cerut insolvență pentru pedelistul mureșean întreținut pe porc de partid, Borșan!



Pedelistul Boc lucreză cu firma care a cerut insolvență pentru pedelistul mureșean întreținut pe porc de partid, Borșan!

Ce folosește un pedelist e obligatoriu să facă afaceri cu alt pedelist, dar mai avem nu numai epigoni în porcii PDL Mureș și lichelele din Primăria Târgu-Mureș, care fac studii pe Weekenduri, studii pe parcări subterane, pomeni pe transport, Studcarduri și orice e nevoie pentru imaginea partidului și dorința pedelistului de la Cluj-Napoca.
În caz că ați uitat, banditul pedelist a dat sute de mii de euro cadou pedelistului Borșan, ca să nu meargă lumea 2 km spre centru și să meargă 1 km spre ieșirea din oraș (miniprimărie pe carnetul hoțului mare de partid), borfașul PDL Mureș l-a făcut pe Borșan directoraș la Direcția de sport și pe nevastă-sa, dansatoarea, director la Casa de cultură Mihai Eminescu, după ce culturistul jegos a desființat Casa de cultură și a înființat serviciul subordonat altui serviciu, pentru a scăpa de directorul care nu era din partea porcilor și hoților etnici ai PDL Mureș! Pentru că porcul de partid livrează la partid, în familie, avantajele de partid!  Și dacă am căuta și băncile și coșurile de gunoi de la grădinițe, făcute în Italia, mai mirosim vreo afacere de vreun șmecher care a făcut carieră și bănuți pe acolo, înainte să îi primească pe cei de la porcul pedelist, nu-i așa?!
Cu toate acestea, se pare că Doru Borşan nu a reuşit să-şi onoreze obligaţiile financiare către terţi, aşa că, la data de 07.10.2009, Tribunalul Comercial Mureş a admis cererea SC Ax Perpetuum SRL din Cluj-Napoca privind  procedura generală de insolvenţă a SC Irokar SRL (uitaţi-vă pe site-ul instanţei pentru detalii).
Deşi Primăria Tg. Mureş figura pe lista creditorilor, la data de 25.01.2010 a renunţat. De ce oare?
Citynews:
„Primăria Cluj-Napoca a amplasat anul acesta pavaj de cauciuc pe o suprafaţă de 1.145 de mp în parcurile din oraş, astfel că, în total, există până în prezent 27.299 mp de spaţiu de joacă amenajat cu astfel de dale. Până în această toamnă municipalitatea va mai monta pavaj de cauciuc pe alţi 1.340 mp în locurile de joacă din oraş, inclusiv în cele aparţinând creşelor şi grădiniţelor. Pentru confortul clujenilor, tot în acest an, Primăria a montat în spaţiile verzi din oraş 282 de bănci şi 5 foişoare. Dotările au fost realizate de firmele AX Perpetuum şi Dupex, iar costurile acestora au fost de 613.221 lei. În acest moment, Primăria evaluează ofertele depuse de 4 firme pentru achiziţionarea de aparate de fitness şi de joacă în scopul, modernizării locurilor de joacă şi a spaţiilor verzi din oraş. După finalizarea procedurilor de achiziţie publică şi desemnarea firmei câştigătoare, municipalitatea va continua redotarea parcurilor, în scopul promovării mişcării în aer liber şi sănătăţii în rândul clujenilor. În Cluj-Napoca există în prezent 15 locuri amenajate cu aparate de fitness, care sunt frecventate de cetăţeni de toate vârstele”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene.

În oraş există, până în prezent, aproximativ 330 de locuri de joacă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.