duminică, 13 iulie 2014

La Galați, blocarea străzii pentru chef cu băutură, la Târgu-Mureș blocarea străzii pentru băut cu poliția locală și retardatul din primărie!La Galați, blocarea străzii pentru chef cu băutură, la Târgu-Mureș blocarea străzii pentru băut cu poliția locală și retardatul din  primărie!
http://www.antena3.ro/romania/culmea-tupeului-la-galati-petrecere-cu-muzica-si-alcool-in-mijlocul-bulevardului-260328.html
Cum Antena 3 nu e Antena Târgu-Mureș, care primește bani fără licitație, cu intermediarul banditului PDL din primărie,  care se laudă că merge cu presa bovină la notar (în cartel, lepre?!), nu ați citit știri de gen cu târgumureșeni. Pentru că bandiții din poliția locală au blocat strada, pentru că șeful lor și retardatul din primărie au băut cu prostimea și pentru că poliția a luat de bună declarația lipitorilor de autocolante pentru porcul pedelist: cetățenii au blocat strada, nu javrele de subordonați ai sereistului expulzat Bretfelean! Cetățenii cu două mașini de poliție, în uniforma bandiților pupincuriști din poliția locală, pe atunci fără tabere de pictură și vulturi albaștri cu afaceri cu porcul pedelist?! Așadar, blocarea străzii pentru retardatul din primărie și pentru un fost sereist zburat din SRI pentru încălcarea gravă a statului SRI( chiar așa, Brefte, cum mama dracului te zboară SRI?!), iar poliția a acoperit măgăria putorilor din  poliția locală și mafia PDL. Hai, sictir, târgumureșeni, nesimțirea clasică a hoților români care cred că pot minți, manipula, folosi de oraș după cum li se scoală! După ce au lipit autocolante cu minciuni ordinare, cu duhoare de SRI anii 1990, în campania porcului pedelist, borfașii au venit la... băute!

http://www.antena3.ro/romania/culmea-tupeului-la-galati-petrecere-cu-muzica-si-alcool-in-mijlocul-bulevardului-260328.html
Mai mulţi tineri din Galaţi au făcut o petrecere chiar în mijlocul unui bulevard din oraş. În toiul nopţii, băieţii au blocat o bandă de circulaţie cu maşinile lor dar şi cu mai multe scaune şi o masă pliantă.

Cu muzica dată la maximum, petrecăreţii au început să şi danseze pe şosea.  Deranjaţi de zgmotul puternic, locatarii din zonă au chemat poliţia.

Un locatar deranjat de muzică i-a filmat pe tinerii petrecăreţi în timp ce se instalau pe bulevardul Falezei Superioare din Galaţi. Pe imagini se vede cum gaşca de prieteni nu ţine cont de faptul că ocupă o bandă de circulaţie. Unul dintre băieţi îşi pune scaunul chiar în mijlocul drumului fără să îi pese că ar putea provoca un accident de circulaţie.

După ce au consumat şi câteva pahare cu alcool, tinerii au început să danseze.

Şi pentru ca distracţia să fie şi mai mare, alţi tineri s-au alăturat perecerii, blocând şi celălalt sens de circulaţie.

Distacţia s-a încheiat după ce au apărut agenţii de poliţie, care i-au sancţionat pe tineri pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice.

Amenzile primite depăşesc 1000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu