joi, 31 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș îl trimit pe Maior și la izvor. A murit, cumva, Florea și ilegalul îi ține locul?!

Bandiții PDL Mureș îl trimit pe Maior și la izvor. A murit, cumva, Florea și ilegalul îi ține locul?!
Nici o zi fără propagandă agramată, de la idiotul de consilier al zdrenței, pe întreținutul porcului pedelist, pe carnet de partid și PFA de controlat de cei de la Curtea de conturi, pentru a afla ce a mai furat porcul pedelist pentru întreținutul ilegal!
 Porcii PDL știu că Florea e în anul morții și de aceea fac reclamă întreținutului dovedit ilegal de ANI și care va fi zburat în curând din viața publică pentru golăniile făcute de porcul lui pedelist?! Alo, biroul de presă, mai lingeți dosul porcilor PDL Mureș sau e doar prestația obișnuită pentru lichelele care v-au angajat, ca rude? Angajați ai primărie, dați porcului pedelist cu legea avertizorului public și scoateți scursurile și hoții pe carnet de partid portocali din primărie. Nu e mafia PDL Mureș mai tare ca legea, nu vă luați după scursurile de români care vă fură etnic! Atenție, borfașii semnează și ilegal, pe birou de presă, rahaturile scrise de șnapanul care consiliază retardatul lui Florea.


Apă rece de izvor pe Calea Sighișoarei!
Joi, 31 Iulie 2014 13:17 | Imprimare | Email



Marime text:







Izvorul cu apă potabilă de pe Calea Sighişoarei a fost, recent, reabilitat şi redat în bună stare de funcţionare amatorilor de… apă rece de izvor.

„Zona era, cu adevărat, o pată neagră pe harta oraşului. De aceea, am răspuns cu promptitudine solicitărilor venite din partea mai multor cetăţeni din cartier, care, pe bună dreptate ne-au cerut să intervenim. Au fost înlocuite inelele, montată şi vopsită balustrada, au fost instalate 3 bănci şi un coş de gunoi. Locul este acum unul curat, civilizat, atrăgător”, a declarat joi, 31 iulie, viceprimarul Claudiu Maior, care a făcut un scurt popas la izvor.

Cetăţenii, prezenţi în număr mare pentru a se aproviziona cu apă, s-au declarat mulţumiţi şi mândri de izvorul lor, al cărui debit a crescut în urma lucrărilor de reabilitare efectuate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.