miercuri, 30 iulie 2014

Inginerașul angajat ilegal, pe PFA, de bandiții PDL Mureș, verifică! Atenție, angajați ai primăriei hoțiilor PDL Mureș, leprele pedeliste fac reclamă la întreținuții PDL pe și fără presa controlată prin notar de Cătană!



Inginerașul angajat ilegal, pe PFA, de bandiții PDL Mureș,  verifică! Atenție, angajați ai primăriei hoțiilor PDL Mureș, leprele pedeliste fac reclamă la întreținuții PDL pe și fără presa controlată prin notar de Cătană!
Porcii PDL Mureș au sarcină de serviciu de pupat în dos ilegalul lui Florea! Atenție, ANI l-a dovedit pe acesta ilegal, cum vă permiteți să promovați un ilegal și să primiți ordine de la un întreținut nenorocit al porcului pedelist!?! Angajați ai primăriei, demascați bandiții și hoții PDL Mureș și vi se acordă statutul de martor sub acoperire, așa că nu riscați nimic de la mafia portocalie!
  P.S. A crăpat Florea și porcii PDL Mureș l-au lăsat moștenitor pe păcăliciul ilegal?! Sau porcii PDL fac doar reclamă oricărui gunoi de la PDL Mureș?! Comunicat scris la fel de agramat, semn că retardatul îl are tot pe necopt consilier și scribălău la serviciu!

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a verificat miercuri, 30 iulie 2014, stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzii Apaductului din cartierul Unirii.

„Ne ţinem de promisiunea făcută nu de mult cetăţenilor din cartierul Unirii. Iată, în urmă cu câteva zile am demarat aceste lucrări, pentru a spori gradul de confort al locuitorilor din această zonă. Am schimbat întreaga infrastructură: apă, canalizare, reţele electrice, gaz. Ne cerem scuze, pe această cale, cetăţenilor care domiciliază pe strada Apaductului pentru disconfortul sonor produs de utilaje. Ne dorim ca până la finele lunii septembrie, poate chiar mai repede, sa finalizăm aceste lucrări” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Menţionăm că strada Apaductului are o lungime de 536 de metri, suprafaţa carosabil 3.100 mp, suprafaţă trotuar 2.300 mp. Valoarea investiţiei se ridică la cca 1.105.000 lei.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.