duminică, 27 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș nici nu îl mai lasă pe Florea să reprezinte primăria: toată munca pe sărmanul Maior!



Bandiții PDL Mureș nici nu îl mai lasă pe Florea să reprezinte primăria: toată munca  pe sărmanul Maior!
Se pare că bandiții PDL Mureș i-au interzis lui Florea să mai apară pe sticlă, să își facă datoria pentru care e plătit în  România, nu la Viena sau pe unde se flutură și i se flutură și mafia pedelistă îl obligă pe Maior să muncească ca un sclav!
Ilegalul ca viceprimar și angajatul pe PFA prin porcul lui pedelist e obligat să muncească  și întreținutul doar nu udă florile din fața primărie, după ce a plantat copaci, a dat din gură în fața presei controlate de porcul pedelist prin intermediarul Cătană, a făcut lobby pentru afacerile dedicate Urdă și Senin și a cerut semnături de la proștii șantajați cu autorizațiile de șefi de asociație de proprietari, adică s-a comportat ca un nesimțit întreținut de porcul lui pedelist, într-un oraș care votează pentru hoțul român ca nu cumva să vină maghiarul și să fure Ardealul, UMF și Târgu-Mureș, cum clamau pe autocolantele ilegale chiar bandiții PDL Mureș, autocolante sperăm că nu lipite și astea de poliția locală a zburatului din SRI Bretfelean!
 Organizațiile pentru drepturile omului poate se sesizează despre exploatarea pedelistului de către mafia pedelistă și vor lua măsuri pentru salvarea specimenului și transportarea lui acolo unde ANI decide, după ce va da banii înapoi pe care i-a furat borfașul din PDL Mureș angajându-l pe PFA inventat de bastarzii PDL Mureș!
 Ce spuneți, dacă bandiții din PDL au anunțat reparații de 100.000 de lei la ușă girafă, la zoo, se pune de o ușă cu nume nu doar pentru agramatul care scrie porcăriile isterice pentru retardat, pentru salvarea specimenului Maior?
P.S. Când porcul agramat va pune mâna pe carte și bandiții lui Florea nu vor copia mizeriile agramate ale gășcarului lui Maior puse fictiv pe semnătura Birou de presă al primăriei?! Atenție, ruda lui Pașcan adusă în biroul de presă știe româna din facultate, așa că nu ține că prostul care consiliază retardatul să semneze ilegal, în numele ăleia!



Vineri, 25 iulie, viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş Claudiu Maior a felicitat-o pe doamna Ujfalosi Anna la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

Alături de cadourile oferite, o sticlă de şampanie, un tort şi un frumos buchet de flori, viceprimarul i-a urat doamnei Anna multă sănătate şi “La mulţi ani!”.

Vizibil impresionată, sărbătorita a mulţumit tuturor celor prezenţi, mărturisind că secretul longevităţii sale îl constituie viaţa cumpătată şi gândul senin.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.