vineri, 25 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș continuă reclama imbecilă și agramată pe ilegalul Maior. Porcii PDL Mureș, mereu fără limită!



Bandiții PDL Mureș continuă reclama imbecilă și agramată pe ilegalul Maior. Porcii PDL Mureș, mereu fără limită!
Pentru că porcii lui Florea fac reclamă nesimțită pentru Maior, ca și cum Florea a intrat în anul morții și porcul pedelist cunoscut trebuie să pună vreun retardat la butoanele orașului în care porcul de român câștigă doar etnic, pe siteul pe bani publici se continuă mizeria de propagandă agramată pentru Maior! A murit Florea, să fie întreținătorul de porci pedeliști la Viena, să îl lase pe întreținut să se facă de râs sau doar porcul pedelist vrea reclamă pe un întreținut cu milioane de euro pe carnet de partid portocaliu?! Cum era, bandit PDL Mureș? UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? Cui? Porcului pedelist și scursurii sale?!
În caz că ați uitat, porcul pedelist l-a angajat pe Maior ilegal în primărie (5 iulie), l-a pus ilegal viceprimar, i-a făcut cadou milioane de euro (două milioane de euro doar anul trecut, ca întreținutul să poată face praf banii publici) și porcul etnic a cumpărat și instalație de nocturnă de 200.000 de euro, ca întreținutul să nu plătească nimic. Hoție pur românească,  de la hoții etnici, români!
P.S. Curtea de conturi, caută intermediarul porcului pedelist, caută notarul cătanei, caută legăturile porcului pedelist pe publicitatea cu care porcul pedelist are la mâna presa mureșeană și cretinii de sereiști și mari români! Și caută abonamentele date de porcul pedelist pe echipa pedelistului și angajații pe firme de curățenie, pentru a nu avea surpriza că borfașul de român decontează banul public pe salariile ștoarfelor de la fotbal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.