miercuri, 23 iulie 2014

Întreținutul porcului pedelist visează comploturi, dar recunoaște că gangsterii etnici și politici ai primăriei lui Florea nu au muncit nimic 3 mandate (12 ani din 40!)



Întreținutul porcului pedelist visează comploturi, dar recunoaște că gangsterii etnici și politici ai primăriei lui Florea nu au muncit nimic 3 mandate de păcălici etnic (12 ani din 40!)
Cum porcul pedelist a clamat că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul și porcul din primărie s-a bucurat de campanie pe banii proștilor de târgumureșeni, cu autocolante lipite de pupincuriștii de vulturi albaștri ai poliției locale a fostului sereist Bretfeleanus, dat afară pentru încălcarea gravă a statutului SRI, pe magazin FCM, singura afacere de gen a porcului din primărie (1900 de euro, 3000 de autocolate), să nu ne mirăm că lepădăturile PDL Mureș nu găsesc vreun complot al vreunui minoritar care nu îi lasă să fure! Culmea e că întreținutul Maior se mai și laudă că de 40 de ani nu au mai fost făcute lucrări, adică vreo 12 ani din mandatul lui Florea, care muncește când are porcii PDL cu firme și lepădăturile etnice din camarilă la butoane! Păi, bandiții nu au muncit nimic 40 de ani, vrea licheaua să îi pupați dosul pentru că a băgat firmele pedeliste pe străzi, ca să vă mai ia sutele de mii de euro din bani publici și din banii din contribuția României la UE?!
P.S. Mai era un păcălici pupincurist care se bucura că i-au pus bancă la bloc, pe motiv că sunt bătrâni acolo. Timp de 24 de ani prostul nu a avut nevoie de bancă, pentru că nu existau bătrâni acolo și ăia toți au îmbătrânit așteptând porcul din primărie să muncească și altfel decât cu o lopată de bitum în campania porcului pedelist, pe firma Citadin a celui care a denunțat la DNA afacerile porcului pedelist cu zdreanța Țerbea! 
P.S. Nu v-ați săturat ca toate scursurile pedeliste să fie angajate în primărie și să vorbească în numele primăriei și al consiliului local?! A murit Florea?! Au murit directorii pupincuriști de zdreanță etnică și mafia impune ca porcii care au campanie de imagine pe Antenele cu emisia de la Weekend, de pe domeniul public - și Știi TV-ul prietenarului Cătană -Info Statistics, omul de imagine și afaceri (înștiințări de plată, casetele primăriei, publicitatea, șantiere, Monitorul oficial, tot ce a vrut porcul pedelist să angajeze cu banii publici al fraieriților de târgumureșeni, care sunt făcuți la buzunare de o gașcă de lepre etnice și mereu nu maghiare?! 
Curtea de conturi, ia verifică intermediarul porcului pedelelist, ca să nu ai surprize cine umflă banul la banditul de partid și dă ceva mărunțiș la proștii care publică prostiile agramatului dedublat, care are ușă și care se învârte ca un singur coi în primărie! Tot pentru organele statului, verificați chiriile controlate de porcul de partid, diplomele date de banditul de partid, contractele semnate de intermediatul porcului, care se laudă că merge la notar cu presa bovină în ceva ce putea a cartel și a dedicație de la pedelist!


“Cine vrea să oprească reabilitarea din Aleea Carpaţi ?”
Miercuri, 23 Iulie 2014 06:53 | Imprimare | Email



Marime text:







Marţi dimineaţă, viceprimarul Claudiu Maior a vizitat lucrările de reabilitare din cartierul Aleea Carpaţi, unde pe tronsonul II se asfaltează aleile de acces către blocuri şi garaje. „De 40 de ani nu s-au mai efectuat aici lucrări de reabilitare şi de aceea, la cererea cetăţenilor, Primăria a decis să sprijine aceste investiţii. Lucrăm deja de patru luni aici, am terminat tronsonul întâi şi acum suntem pe tronsonul doi. Toţi locatarii din zonă, mai ales cei în vârstă, pensionarii, s-au arătat încântaţi de faptul că muncitorii lucrează intens în cartier. S-au refăcut căile de acces către blocuri, s-au amenajat noi parcări, s-au lărgit trotuarele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.