joi, 24 iulie 2014

Biro Rozalia, cunoscătoare de limbă străină, adică româna nesuferită, exact ca Frunda!



Biro Rozalia, cunoscătoare de limbă străină, adică româna nesuferită, exact ca Frunda!
Pentru că unii au uitat ce am scris acum vreo 7 ani, cel care a inventat limba română ca limbă străină a fost Frunda! Biro asta e doar o copiatoare nenorocită a invenției lui Frunda! Ce alt udemerist are curaj să dea limba română ca limbă străină?!

Frunda si… fronda


- Politic -
nr. 156 / 13 August, 2007
Discutiile din aceasta saptamana pe marginea subiectului cum trebuie studiata limba romana au adus in studioul unei televiziuni bucurestene o colega de breasla care a observat ceva senzational. Senatorul de Mures György Frunda are pe site-ul institutiei trecut in dreptul rubricii sale, printre altele, urmatoarele: limbi straine:• romana - nivel de limba materna • engleza - nivel avansat • franceza - nivel mediu • germana - nivel incepator. Deci, pentru senatorul muresean, candidat la Presedintia Romaniei, odinioara, limba romana este una... straina. Ca o gluma, aici, senatorului nu ii este cu totul... straina limba, deoarece o cunoaste la nivel de... limba materna. Acum, fara gluma, credem ca, prin informatiile furnizate pentru site, Frunda e incercat de un spirit de... fronda, la adresa limbii oficiale a acestei tari, mai ales ca ceilalti colegi ai dansului, din UDMR, senatorii din Harghita si Covasna, nu s-au facut ca nu inteleg termenul si nu au trecut, ca si senatorul muresean, ca limba straina limba romana.



FLORENTIN DEAC


Mondonews zicere:

ROZALIA BIRO, propunerea UDMR pentru postul de ministru al CULTURII, considera LIMBA ROMANA drept LIMBA STRAINA. Acest lucru este demonstrat de CV-ul domniei sale depus la SENAT unde se arata NEGRU pe ALB ca ROZALIA BIRO stapaneste foarte bine doua limbi straine: ENGLEZA si…..ROMANA. - See more at: http://www.mondonews.ro/halucinant-rozalia-biro-viitor-ministru-al-culturii-considera-limba-romana-o-limba-straina-foto/#sthash.VtPPWX0i.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.