miercuri, 9 iulie 2014

ASA Târgu-Mureș, echipă pe bani publici, joacă, cică, cu Manchester United, echipă fără bandiții de partid care fură bugetul local pe carnet de partid. Cât mai șparlesc din banii publici bandiții etnici PDL Mureș?!



ASA Târgu-Mureș, echipă pe bani publici, joacă, cică, cu Manchester  United, echipă fără bandiții de partid care fură bugetul local pe carnet de partid. Cât mai șparlesc din  banii publici bandiții etnici PDL Mureș?!
După ce porcului pedelist i s-a cumpărat loc de divizie pentru ca porcul etnic să câștige alegerile și Maior să poată deconta fără număr de la șeful lui, după ce LPF a uitat că porcul a cumpărat echipă prin primar PDL de Sânnicolau Mare și că trebuia să stea 3 ani în a doua divizie, după ce porcul i-a cumpărat retardatului instalația de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici și a dedicat două milioane de euro din banii proștilor de târgumureșeni mințiți cu UDMR care vinde Ardealul, doar asta mai lipsea: decontarea banilor publici pe amicaluri de extra-lux!
 Ăia de la Manchester știu că proștii și-au cumpărat loc în campania scursurii de la primărie, că folosesc banii publici pe carnet de partid portocaliu, că retardatul beneficiază de cadouri electorale de la porcul mare și că FCM a fost și subiectul mitei în elicopter cu zdreanța lui Florea, Țerbea, scăpat de justiție prin deces?
P.S. Un control la FCM/ASA, verificare impozitelor neplătite, afacerea instalație de nocturnă dată gratis de porcul pedelist pentru pedelist, afacerea cu abonamente plasate de șefii de asociație de proprietari (10 pe căciulă), decontarea cupelor liceelor cu sute de mii de lei pentru tricourile amicului cu Joma? Haideți că nu suntem toți proști și nu votăm toți pentru scursura românească care fură fără număr!
România TV zicere:
ASA Târgu Mureş va întâlni pe Manchester United, marţea viitoare, într-un meci amical care se va disputa în Marea Britanie. Acesta ar urma să fie primul meci al antrenorului olandez Louis Van Gaal pe banca "diavolilor roșii".

Potrivit digisport.ro, în proporție de 99%, cele două cluburi au programat acest meci pentru data de 15 iulie, care se va disputa la baza de pregătire a lui United. În aceste zile, ASA Târgu Mureș se antrenează în vecinătatea bazei echipei engleze.

Programul lui ASA Târgu Mureș cuprinde un amical cu Macclesfield (10 iulie), Manchester United (15 iulie) și Beșiktaș Istanbul (data nu a fost încă stabilită).

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/louis-van-gaal-debuteaza-la-manchester-united-intr-un-meci-cu-asa-tg-mures-cel-mai-tare-amical-al-verii_157049.html#ixzz36zp6tIHL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.