joi, 10 iulie 2014

Mora s-a mai învârtit de o încălcare a statutului Senatului?!



Mora s-a mai învârtit de o încălcare a statutului Senatului?!
Tocmai ce a încălcat statutul Senatului, prin folosirea numelui și a demnității la afacerea Festivalul copiilor cu propria firmă, Moragroind, cu care l-a și prins  ANI, dar și pe MRG, tot firma tipului, precum și pe vreo 8 primării PNL, că Mora mai vrea să iasă în față. Pentru penelistul acesta care nu poate fi zburat din Parlament, așa cum spune legea, poate învață să citească în limba română regulamentul Senatului:

http://www.senat.ro/pagini/reg_sen/reg_senat.htm
Art.185.-(1) Se interzice folosirea de către senatori în interes privat a simbolurilor care au legătură cu exerciţiul demnităţii sau funcţiei acestora.

                     (2) Se interzice folosirea sau permisiunea de a folosi numele însoţit de calitatea de senator, în orice formă de publicitate a unui agent economic român sau străin, precum şi a vreunui produs comercial, naţional sau străin.

                     (3) Se interzice folosirea sau permisiunea de a folosi imaginea publică, numele, semnătura senatorului pentru orice formă de publicitate privitoare la o activitate care aduce profit, cu excepţia publicităţii gratuite pentru scopuri caritabile.

                     (4) Se interzice senatorilor folosirea sau exploatarea directă sau indirectă a informaţiilor care nu sunt publice, obţinute în legătură cu exercitarea atribuţiilor, în scopul obţinerii de avantaje pentru ei sau pentru alţii.

Zidezi zicere:

Senatorul Akos Daniel Mora, în parteneriat cu Compania Ventrust și Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Mureș organizează mâine, 11 iulie, la Sighişoara, conferința județeană „Fonduri Europene 2014-2020”.  La conferință vor  participa Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, Mihaela Toader, Director Direcția Programare MFE, Tudor Udrea, Șef Serviciu Planificare Programe și Monitorizare POR ADR Centru, Mihai Pocanschi, Director Departament Politici Regionale ADR  Centru, Ioan Nicolae Șincu, Director General Adjunct Centrul Regional de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit 7 Centru Alba Iulia, Daniela Teodora Lupei, Director Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Mureș. „La sfârşitul lunii martie  a acestui an,  România a trimis oficial propunerea  Acordului de Parteneriat 2014-2020 Comisiei Europene prin  grija  Minsterului Fondurilor Europene. Pentru folosirea cât mai eficientă a timpului care ne-a mai rămas până la semnarea acordului şi lansarea oficială a noilor programe de finanţare venim în întâmpinarea demersurilor dumneavoastră, de a disemina la nivel local informaţiile pentru cunoaşterea amănunţită a  noilor axe de finanţare,  atât de către unităţile administrativ- teritoriale (UAT-urile) sau instituţii publice, cât şi de către mediul privat. Pe parcursul celor două secţiuni,  specialiştii şi oficialii invitaţi vor avea întâlniri cu primarii din judeţul Mureş şi, respectiv, cu reprezentanţii mediului de afaceri mureşean”, a transmis Akos Daniel Mora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.