joi, 24 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș și leprele din Primăria Târgu-Mureș vor să mai dea o căruță de bani pedelistului Borșan, pe motiv de…sport! Ca la mini-primăria vrută de porcul pedelist! Alți 120.000 de euro de la porcul pedelist la întreținutul pedelist?



Bandiții PDL Mureș și leprele din Primăria Târgu-Mureș vor să mai dea o căruță de bani pedelistului Borșan, pe motiv de…sport! Ca la mini-primăria vrută de porcul pedelist! Alți 120.000 de euro cadou de la banditul pedelist pe pedelist?!

Găinarii din primăria Târgu-Mureș, pupincuriștii de mafioți PDL Mureș și de lepre etnice care fură pe carnet de partid și etnie – vor să mai facă rost de banii pentru abonatul și pedelistul Borșan, după schema bani pentru pedelistul Maior și pentru porcul brașovean Țerbea. Permiteți leprelor să facă club pe banii voștri?! Hoție pur și simplu etnică, ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce fură și ce mai poate fura românul! Apoi urmează bani pentru retardatul care vrea bani pentru fotbal?! Cum scriau porcii PDL în campania leprei? UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? După ce îl fură lepădătura pedelistă?! Aș!
În caz că ați uitat, niște oameni de bine și jurnaliști au anunțat că Asociația AMPER va acționa în contencios administrativ împotriva dedicaților sportive, dintre care unele sunt ale porcilor pedeliști pe gașca împuțită a PDL Mureș! Ceea ce e și normal, dacă ne gândim că porcul mare a primit loc de divizie în campania electorală, cumpărând locul prin primar PDL de Sânnicolau Mare, cum se lăuda întreținutul și ilegalul pedelist Maior. Apropo, verificați dacă porcul pedelist i-a dat de tot instalația de nocturnă întreținutului și ilegalului pedelist, pentru că nu am auzit ca Maior sau doamna mă-sa să plătească un ban chirie pentru instalația de nocturnă de 200.000 de euro pe care a cumpărat-o banditul pedelist!
P.S. Verifică cineva angajările borfașului cu fotbal pe firme de curățenie, ca să poată deconta banul public pe salarii? Așa cum se laudă unii că se face?!
În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.135 din data de 24 iulie 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 29 iulie 2014 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării de la bugetul local a sumelor pentru sezonul competiţional 2014 – 2015, în vederea continuării asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Club Sportiv Nova Vita din Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.