marți, 22 iulie 2014

Bună treabă, Băsescule, fă-i de rahat pe bărbați în fața femeilor discriminate!



Bună treabă, Băsescule, fă-i de rahat pe bărbați în fața femeilor discriminate!
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că prezidenţiale aduc pe scena politică o armată înteagă de nulităţi care cred că pot fi preşedinţi ai României, el pledând pentru Cristian Diaconescu şi spunând că are, în opinia sa, profilul şi pregătirea pentru această funcţie, scrie mediafax.ro.
Preşedintele Traian Băsescu le-a recomandat femeilor din PMP să fie independente financiar faţă de bărbaţii din partid, spunându-le că atât timp cât organizaţiile de femei şi tineri vor depinde de resursele băneşti asigurate de bărbaţi, aceştia le vor spune ”pe cine să aleagă”.
Așadar, Băsescu recunoaște discriminarea femeilor și a tinerilor, proști ținuți în colivii numite organizații de femei și organizații de tineri, din care bărbații aleg câteva specimene pe lista lor, eminamente de bărbați! Iar atunci când îi faci nulități pe candidații la președinție, toți bărbați, la o adunare a femeilor din partidul pe marcă înregistrată pe fii-ta ești și mai caraghios! Să te duci la femei și să arăți câte nulități sunt bărbații care s-au anunțat la președinție se cheamă că ești vreun…cavaler?! Poate se prind femeile că nu au ce căuta în organizații de femei, câtă vreme bărbații nu au o organizație de bărbați. Dacă le place în colivie și să vină un tembel care să scoată câteva pe motiv că arată bine, că sunt recunoscătoare sau pe ce motiv vreți, e dovada că o femeie la Cotroceni nu are șanse. Bărbații nu o vor vota, iar femeile votează, oricum, pentru bărbați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.