sâmbătă, 12 iulie 2014

Bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș au pus a doua bancă, în 24 de ani, pe stradă!Bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș au pus a doua bancă, în 24 de ani, pe stradă!
Bandiții banului public, leprele care și-au bătut joc de Târgu-Mureș timp de 2-3-4 mandate, muncesc de zor atunci când au pe neamurile proaste și mamele sau unchii pe firmele PDL Mureș și pe camarila la îndemână. Astfel nu se explică cum lepădăturile din Primăria Târgu-Mureș nu au reușit 24 de ani să pună o bancă pe George Coșbuc sau un coș de gunoi, dar vin  să planteze fără număr atunci când interesele porcilor pedeliști o cer. Lucru valabil și pentru parcările din fața blocului, existente înainte de 1990, dar pe care retardatul de partid a borfașului PDL Mureș le inaugurează, cu sau fără scursurile din primărie și cu sau fără presa controlată de Cătană cu notarul cu care se laudă că semnează actele cu presa controlată de intermediarul lui Florea. Pentru că și presa e la fel de ilegală ca și bastarzii care vă conduc!  Apropo, niște controale pentru softul piratat din presa mureșean, pentru vechimea furată, pentru încălcarea altor drepturi elementare, pentru cartelul publicitatea gășcarului PDL Mureș prin Cătană și Zereș, pentru angajarea cu contracte fictive de prestări servicii, pentru casetele pe bani public date de porcul pedelist la televiziunea de propagandă pentru scursuri PDL, adică pe gășcarul Cătană, pentru tirajele declarate SF și pentru verificarea oamenilor de la SRI care au ajuns în presa mureșeană?!
P.S. Bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș nu au montat un coș de gunoi și nici măcar un bătător de covoare fără să aibă firma porcului de partid sau abonata cu dedicație!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu