miercuri, 16 iulie 2014

Te folosești de o evreică, promiți că vei repara… Teatrul de Stat Evreiesc condus chiar de respectiva! A ce pute asta în mintea lui lui Mazăre?!



Te folosești de o evreică, promiți că vei repara… Teatrul de Stat Evreiesc condus chiar de respectiva! A ce pute asta în mintea lui lui Mazăre?!
Dacă nu e vorba de o afacere ilegală care să motiveze folosirea banilor publici ai constănțenilor la… București, poate explică organele statului cum e să te folosești de o evreică și să propui, în contrapartidă cu serviciile prestate de minoritară, să sprijini repararea … Teatrului de Stat Evreiesc! Teatrul o are pe directoare chiar pe Maia Morgenstern și este situat în București! E posibil ca Mazăre să încerce să cheltuiască banii fraierilor de constănțeni pentru o instituție bucureșteană, după modelul bandiților din primăria București care au dat bani pentru sportul…vâlcean?!

El a menţionat că actriţa Maia Morgenstern şi-a dat acordul pentru a interpreta rolul mamei lui Ştefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia.
http://life.hotnews.ro/stiri-esential-17679029-carnavalul-mamaia-mazare-stefan-cel-mare-iar-maia-morgenstern-mama-domnitorului.htm
“Am discutat şi am agreat de principiu, nu am perfectat încă definitiv, dar urmează să semnăm contractul cu Maia Morgenstern, care va fi mama lui Ştefan cel Mare. Sigur că pentru asta o să facem şi noi aşa un lucru bun, de fapt e de suflet o să ajutăm la repararea Teatrului de Stat Evreiesc. (...) În principiu s-a aratăt încântată să participe la acest proiect. Ea va fi mama lui Ştefan cel Mare, cea care mă trimite înapoi la luptă. (...) Şi acum suntem în discuţii să vedem cine o să fie Vrâncioaia. Va fi cineva care va fi în pur stil moldovenesc şi care va şi cânta”, a afirmat primarul Constanţei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.