miercuri, 23 iulie 2014

Să ne…râdem cu Maior. Ilegalul și gășcarul porcului pedelist pe PFA demontează bârfele celor care nu vor afaceri pe porcii PDL Mureș și camarila etnică și dependentă de porcul pedelist



Să ne…râdem cu Maior. Ilegalul și gășcarul porcului pedelist pe PFA demontează bârfele celor care nu vor afaceri pe porcii PDL Mureș și camarila etnică și dependentă de porcul pedelist
Gagiul lui Florea dovedit ilegal ca viceprimar, prin intervenția PNL și scuipat la vremea respectivă de UDMR care avea să voteze cu acesta pentru facilitățile cu Peninsula (900.000 de lei dedicație de la porcul pedelist pe consilier UDMR al lui Borbely!), pentru busturi de maghiari și pentru posturi în echipe de sport pe bani publici, ca și pentru afacerile cu centrale termice e cartier, ins cu dosare la ANI pentru încălcarea legislației cu statul în consiliul local și ca și consilier al lui Florea, insul cu PFA pe porcul lui de partid (PFA înființat în 3 iulie, angajarea de către porc în 5 iulie) - are curaj să demonteze bârfele! Mai bine și-ar vedea de ilegalitățile porcului lui de partid și de deciziile ANI. Știm, porcul lui de partid crede că poate să îl lase pe acesta primar, că târgumureșenii sunt atât de cretini încât să voteze un întreținut pe milioane de euro pe bază de Siletină și FCM/ASA. Atenție, târgumureșeni, un bandit din primărie face lobby pentru afacerile pe familia Urdă (anagramă pentru Adru Solutions), cu containere îngropate și banditul face lobby pentru parcările Senin (800 de euro pentru fiecare mașină parcată). Verifică careva dacă banditul nu e acționar acolo unde face reclamă?! În rest, afacerile țin de porcii PDL care lucrează cu abonații Cătană, Valpet, Astor, Kiss Unicum (indicatoare fără număr, ca porcul pedelist să poată deconta sutele de mii de euro anual), Asphadrum, Citadin, o parte din firmele care lucrează la străzi și în cartiere sponsorizând fotbalul deja pe bani publici al lui Maior și a maică-sii!
P.S. Păcăliciul ar trebui să vă spună mai bine de procesul de un milion de euro pierdut cu Moga, pentru Weekendul cu care porcul pedelist și retardatul se laudă, cum au pierdut 40.000 de euro doar cauțiunea pentru contestație la executare și alte sume frumoase pe care le găsiți pe siteul Tribunalului Comercial Mureș. Este că porcul pedelist nu se laudă cu bani pierduți și pe care îi plătiți tot voi, fraierii de târgumureșeni care poate că ați și votat scursură pedelistă?
P.S. 2 Poate verificați cele 10 abonamente la FCM/ASA pe care trebuiau să le plaseze proștii de șefi de asociație și care erau disperați că nu au cui să le dea, pentru decontarea porcului pedelist, reprizele de ciocnit cu Maior și sereistul aferent, jucatul de fotbal pe șefi de asociație cu scula lui Florea, după ce elevii sunt evacuați de pe teren.
P.S.3 Verificați angajații pe FCM/ASA care prestează, așa cum se laudă o păsărică, în firme de curățenie și nu numai, ca să poată deconta vreun bandit banii publici?!
P.S.4 Nu vă place cum porcul pedelist muncește în campanie electorală și pe firmele porcilor pedeliști, după ce banditul nu a mișcat un deget n mandate?! Se cheamă familie, scrisă cum vreți!

Marţi dimineaţă, viceprimarul Claudiu Maior a vizitat lucrările de reabilitare din cartierul Aleea Carpaţi, unde pe tronsonul II se asfaltează aleile de acces către blocuri şi garaje. „De 40 de ani nu s-au mai efectuat aici lucrări de reabilitare şi de aceea, la cererea cetăţenilor, Primăria a decis să sprijine aceste investiţii. Lucrăm deja de patru luni aici, am terminat tronsonul întâi şi acum suntem pe tronsonul doi. Toţi locatarii din zonă, mai ales cei în vârstă, pensionarii, s-au arătat încântaţi de faptul că muncitorii lucrează intens în cartier. S-au refăcut căile de acces către blocuri, s-au amenajat noi parcări, s-au lărgit trotuarele... Ne-am consultat permanent cu locatarii şi cu preşedinţii de asociaţii de proprietari într-un continuu dialog. Zilnic aproape am fost pe acest şantier. De aceea sunt surprins să aflu că au fost lansate unele zvonuri cum că lucrările se vor opri în Aleea Carpaţi. Nu ştiu pe cine deranjează că aspectul zonei s-a îmbunătăţit radical ? Mai mult, astăzi a venit la mine un domn care căuta „nod în papură” şi cerea să oprim lucrările pentru că el şi-a lovit maşina în timp ce vroia să parcheze. Chiar nu înţeleg cine, ce urmăreşte prin încercarea asta de oprire a lucrărilor. Pe această cale îi asigur pe cetăţenii din zonă că lucrările vor continua şi anul acesta şi anul viitor şi dacă cineva este nemulţumit de ceva este invitat să se adreseze în scris Primăriei, iar noi îi vom răspunde în termenul legal. Este regretabil să constatăm că anumiţi cetăţeni doresc cu tot dinadinsul, utilizând fel şi fel de bârfe şi scuze inventate, să oprească lucrările de reabilitare din zonă.” a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.