joi, 24 iulie 2014

Pedeliștii Boc și Florea bagă laba în banul public pentru a premia, în an electoral, elevii premiați deja de Guvern! Publicitate electorală gratis, păcat că nu și pe retardații din primărie promovați de păcălici!



Pedeliștii Boc și Florea bagă laba în banul public pentru a premia, în an electoral, elevii premiați deja de Guvern! Publicitate electorală gratis, păcat că nu și pe retardații și gunoaiele ilegale ale porcului PDL din primării!
http://www.gazetadecluj.ro/stiri-cluj/boc-da-1-000-de-lei-pentru-fiecare-10-luat-de-elevii-clujeni-la-bac/
Primarul Emil Boc i-a felicitat pe cei 7 elevi clujeni care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat, la sesiunea din iunie 2014. Ei au primit din partea Prămăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca câte 1000 de lei. Premierea a fost un gest simbolic al comunităţii, de apreciere a excelenţei, a respectului pentru muncă şi pasiune pusă în slujba cărţii şi educaţiei.
Iar copiatorul Florea, care face ce face Boc de la proiectări parcări, Studcard, patinoare în aer liber, echipe pe bani publici și pe scursurile PDL și ce mai vor bandiții PDL:
Pentru că păcăliciul cu primăria PDL cu afaceri pe bandiții PDL nu cunoaște, Guvernul plătește performanța și nu e nevoia ca pedelistul să se pozeze în campanie cu elevii.
Pentru 104 absolvenţi de clasa a XII-a examenul de bacalaureat a fost un succes: au obţinut 10 pe linie. Cu aceleaşi rezultate au încheiat examenul naţional de la final de gimnaziu 225 de elevi din toată ţara. Toţi vor fi primi câte un premiu în bani după ce o hotărâre de Guvern aflată pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi va fi aprobată.

Potrivit proiectului de HG, absolvenţii de bacalaureat vor primi câte 3000 de lei, iar cei de gimnaziu câte 2000 de lei.

Joi dimineaţă, primarul Dorin Florea s-a întâlnite cu cele două eleve de la Colegiul Naţional Unirea care au obţinut media 10 la Bacalaureat. Cu această ocazie primarul Dorin Florea a declarat :      „Am aflat cu bucurie de performanţa celor două domnişoare de la Colegiul Naţional Unirea, Daria Maria Badiu şi Oana Maria Cîmpeanu. Sunt fete drăguţe, deştepte, harnice şi le felicit pentru că au terminat examenul de Bacalaureat cu nota 10, iar acum Primăria le va premia cu câte 1.000 de lei pentru această performanţă, dovedind încă o dată faptul că noi încurajăm excelenţa şi premiem munca şi implicarea. Performanţa este cu atât mai mare cu cât în judeţul Mureş doar ele două au luat nota maximă. Mai mult, se reconfirmă profilul de unitatea de elită a Colegiului Naţional Unirea, o şcoală pe care noi o vom sprijinii să rămână aşa cum este, de înaltă performanţă. Felicit conducerea şcolii, pe doamna director Teodora Boar, pe toţi profesorii care au contribuit la această performanţă. Sincer, aş fi vrut ca mult mai mulţi elevi să aibă nota 10 la Bacalaureat. Pe de altă parte, am aflat că avem două unităţi de învăţământ în care nici un elev nu a promovat Bacalaureatul. De aceea, trag din nou un semnal de alarmă către profesori, părinţi şi politicieni. Problema învăţământului ţine de siguranţa naţională a României. Dacă nu vom întării învăţământul vom aveam mari probleme în viitor. În acest sens am iniţiat programul de revigorare a învăţământului tehnologic şi profesional. Nu avem meseriaşi dar avem diplome universitare ce produc adevărate tragedii pentru că deschid orizonturi mari de aşteptare, iar aceste orizonturi nu se suprapun peste cerinţele de pe piaţa forţei de muncă. Marile firme caută specialişti, meseriaşi şi nu găsesc. În schimb este plin internetul de CV-uri ale copiilor care au făcut diferite facultăţi şi studii master şi nu au loc de muncă. Toate acestea sunt probleme reale şi trebuie să ne gândim serios la ele.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.