luni, 14 iulie 2014

Întreținutul ilegal pe PFA al porcului lui pedelist e la Manchester? Pe banii publici sau pe ce bani joacă gașca întreținutului Maior?


Întreținutul ilegal pe PFA al porcului lui pedelist e la Manchester? Pe banii publici sau pe ce bani joacă gașca întreținutului Maior?
ASA, fosta FCM, fosta Trans-Sil, echipa de campanie electorală și de pompat milioane de euro de la porcul pedelist pentru pedelist, joacă, cică, cu Man United. Un motiv bun pentru Curtea de conturi și DNA să ancheteze situația clubului ținut de porcul mare PDL cu două milioane de euro doar anul trecut, din banii prostimii târgumureșene, cu instalație de nocturnă cumpărată de banditul PDL tot din banii publici, de 200.000 de euro, pentru care Maior nu se laudă că plătește chirie, dar pe care întreținutul porcului pedelist se laudă că o lasă la fisc, în contul datoriilor la stat neplătite de mă-sa!
 Curtea de conturi și DNA pot verifica dacă bandiții PDL Mureș nu au cheltuit banii publici pe salarii și alte destinații neconforme cu legea, angajările pe firme de curățenie, pentru a deconta banii publici la guriștii de la club (?!) și verificați afacerile cu Cupa ale liceelor, pentru a se deconta mii de euro pe țoalele amicului de bandit PDL.  Și, desigur, verificați sponsorizările găștii care câștigă la primăria lui Florea și simt nevoia să întoarcă o parte din bani ca sponsorizare la o echipă ținută pe bani publici, pe subordonatul pedelist, ca de exemplu firmele care reabilitează străzi pe bani europeni și românești! Doar nu o fi mafia PDL Mureș mai tare ca DNA minus Curcă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.