marți, 15 iulie 2014

Patetism și omisiune la Hotnews: Apel umanitar, donati pentru cineva care are nevoie de sute de grame(sic) de sânge!



Patetism și omisiune la Hotnews: Apel umanitar, donati pentru cineva care are nevoie de sute de grame(sic) de sânge!


Inșii care nu au habar ce e aia donare de sânge scriu un articol penibil și patetic. Noroc că e semnat redacția Hotnews, că altfel aveam un singur prost de care să râdem! Să trecem în revistă halul ăstora: beneficiara e asistentă cu frica lui Dumnezeu (altfel nu ați dona sânge?!), care a ajuns pe mâna sistemului de sănătate la care prestează (sună ca blestem). Salariul e nenorocit și a ocolit șpaga, zic specialiștii lui pește de la Hotnews, iar păcălicii ăștia cred că sângele se dă ca la piață, cu sute de grame! Fără sângele acela tipa va muri, susțin cei de la Hotnews, dar avem un semn de întrebare că nu va muri cândva și cu sângele acela și fără, fiindcă nu suntem nemuritori. Patetic și idiot! Poate cineva le va spune păcălicilor că sângele nu se transfuzează imediat după recoltare din simplu fapt că e nevoie și de analize și că în situații excepționale se folosește orice grupă de sânge disponibilă! Dincolo de textul imbecil și semnat ca pe șantier, găsit identic și pe alte siteuri, sperăm că femeia să primească sângele necesar și să se însănătoșească Noi vorbim aici doar de prostia jurnaliștilor, la gram, nu la mililitru.

Apel umanitar Donati sange pentru o asistenta medicala care a ajutat bolnavi toata viata!
de Redactia     HotNews.ro
Luni, 14 iulie 2014, 18:52 Actualitate | Esenţial

Lucia Rosca
Lucia Rosca
Foto: Arhiva personala
Lucia Rosca, asistenta medicala cu frica lui Dumnezeu, a ajuns pe mana sistemului de sanatate in care a lucrat toata viata, cu leucemie limfoblastica acuta, la Institutul de Oncologie din Iasi. Lucia Rosca i-a dat sistemului de sanatate romanesc o treime din viata ei, pentru un salariu nenorocit si ocolind spaga, dar sistemul de sanatate romanesc nu gaseste acum cateva sute de grame de sange O I RH pozitiv, maine dimineata, la prima ora. Fara cele cateva sute de grame, Lucia Rosca va muri.

Suna ca o poveste, dar e adevarat. Putem sa invingem sistemul? Daca aveti sange 0 I RH pozitiv, sunteti din Iasi si puteti dona maine dimineata, sunati la 0745 586 764, Laura Petrescu. Se doneaza la Centrul de Transfuzii din Balcescu 21.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.