vineri, 11 iulie 2014

Spiru Haret, reclamă mincinoasă?!



Spiru Haret, reclamă mincinoasă?!
Un prieten îmi trimite un link interesant, care cuprinde referiri la un program european, prin care 3500 de …haretiste (sic!) pot accesa subvenții de până la 2250 de lei. Bun, discriminare pozitivă  legală a UE, veți zice, dar căutând să aflăm cu ce se mănâncă acest program găsim că se bate câmpii cu formarea profesională în 18 luni! Cum Spiru Haret e o universitate, chiar dacă mulți râd de asemenea minune, poate aflați ce cursuri au ăștia de 18 luni, care să ofere formarea profesională necesară primirii banilor în termenul asumat?!
https://ro-ro.facebook.com/notes/opinia-na%C5%A3ional%C4%83/profemin/514537335340654

CONFERINŢA  NAŢIONALĂ DE  LANSARE  A PROIECTULUI
ProFemin


Universitatea Spiru Haret, în parteneriat cu Servicios Integrales de Contratacion e Intermediacion Dominus s.l. (SICI Dominus) Spania şi Uniunea Naţională pentru Drepturile Femeii din România, vă invită să participaţi la Conferinţa de lansare a proiectului ProFemin (POSDRU/144/6.3/126567).

Evenimentul va avea loc joi, 19 iunie 2014, începând cu ora 10.00, la sediul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti, şoseaua Berceni nr. 24, sector 4, în sala 220 a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

În cadrul Conferinţei vor fi prezentate obiectivele proiectului şi principalele activităţi ce vor fi implementate în perioada mai 2014 – noiembrie 2015.

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătăţirea accesului egal pe piaţamuncii, cu scopul de a creşte oportunităţile de angajare a femeilor, prin conştientizarea şi sensibilizarea publicului larg şi a factorilor de decizie referitor la egalitatea de şanse şi de gen şi prin formarea profesională a 3.500 de femei, într-o perioadă de 18 luni, în vederea creşterii încrederii în sine, a abilităţilor şi a nivelului de calificare a acestora pentru adaptarea şi integrarea pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi incluzivă, la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare: Centru, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Bucureşti-Ilfov.

Evenimentul se va desfăşura cu participarea echipei de management a proiectului, a tuturor experţilor implicaţi în proiect, a reprezentanţilor mass-media şi a altor invitaţi.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta latel. 021.455.19.42 sau la adresa de e-mail: profemin@spiruharet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.