marți, 8 iulie 2014

Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș, ce panouri ați mai pus, mă, pe trotuare, din ce bani și cine primește pomana porcului de primărie?!



Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș, ce panouri ați mai pus, mă, pe trotuare, din ce bani și cine primește pomana porcului de primărie?!
Dacă lichelele din primărie au montat mizeriile astea pe trotuare poate vă spun câți bani au făcut praf, unde sunt autorizațiile pe care nu le au de obicei lepădăturile din primărie (e sub demnitatea borfașului să ceară autorizație!), cine e beneficiarul. Atenție, porcii ăștia au făcut afaceri productive nu banului public pe parcări, pe ridicări de mașini și alte găinării etnice. Pentru ce bandit s-a mai inventat afacerea cu panouri pe trotuare, cu porcării de sute de kilograme pe sub care trebuie să vă aplecați?

P.S. Pentru cine nu înțelege cum e cu panourile și interesul porcului de partid, porcul mare  a avut în continuare reclamă pe autobuzele Siletinei pe care Maior se jură că nu le are, dar care au reclamă pentru porcii retardați ai PDL Mureș, iar după afacerea teren subevaluat Mureș Mall, cum spunea Marius Ichim, viceprimar, a apărut afacerea pasaj și reclamă pentru șmecherașul PDL exact pe fațada mall-ului cu terenul subevaluat! Atenție, verificați dacă porcul portocaliu a plătit pentru folosirea reclamei în autobuze (regulamentul asocierii spunând clar că e interzis cetățenilor să lipească mizerii în autobuze) și dacă potlogarul etnic al PDL  Mureș a plătit pentru uneltele lui idioate care clamau că sprijină mafia PDL, pe afișierele din stații de autobuz!
Să mai amintim că cine primește bani pe primărie simte nevoia să sponsorizeze interesele banditului din primărie pe Iglesias (până și Aquaservul cu gășcarul de partid al porcului mare pedelist și absolvent parcă de Brașov, orașul banditului mare!) și din 7 gășcari care asfaltează o stradă 4 simt nevoia să de a bani retardatului întreținut și din sport , ca să întoarcă banii pe partid?! DNA, verifică așa-zisele sponsorizări și dacă nu există cotă pentru jupân, cum verifică și dacă retardatul adus de porcul pedelist are sau nu calificare necesară prin PFA cu care porcul a mai angajat  și absolvenți pe loc etnic de Petru Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.