vineri, 18 iulie 2014

Nu v-ați săturat de făcătura Prigoană-Bahmuțeanu pentru audiență ieftină?! CNA, chiar dormi pe burtă la mizeriile ăstora?



Nu v-ați săturat de făcătura Prigoană-Bahmuțeanu pentru audiență ieftină?! CNA, chiar dormi pe burtă la mizeriile ăstora?
O prestatoare de emisiuni la Antena Stars e și subiect în afară emisiunii, ca și cum contractul măritatei cu repetiție cu același gagiu presupune și circ ieftin la trust, adică la locul de muncă al respectivei. Cu o poftă nebună de spălat chiloții pătați în public,  Bahmuțeanul se ceartă cu Bahmuțeanca, Prigonul se ceartă cu Prigoana în alte  câteva emisiuni ale postului, de la Capatos până la alți făcători de emisiuni cu urlete, țipete, gemete, pliciuri,  amenințări, procese și alte mizerii tipice divertismentului românesc TV. Cum nu suntem născuți ieri și știm că așa s-a clădit și imperiul Pro, cu știri despre angajați, promovați la greu, inclusiv la divorțuri și amantlâcuri, Antena nu e decât un epigon trist! Așteptăm cu interes următoarele scandaluri inventate, din familia Badea, din bisericuța lui Gâdea, din familia Voiculescu sau de la cine e cu potențial pentru trăgătorii de sfori pentru scandal TV și pseudo-certuri regizate în familie. Totul pentru circ ordinar, totul pentru victoria punctului de audiență, nu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.