vineri, 25 iulie 2014

Să ne…râdem cu Voiculescu: nu îi aparține trustul, dar dă în judecată angajații trustului, e pensionar, dar își ia…concediu!



Să ne…râdem cu Voiculescu: nu îi aparține trustul, dar dă în judecată angajații trustului, e pensionar, dar își ia…concediu!

Voiculescu uită ce face și unde prestează și astfel cetățeanul Voiculescu spune că dă în judecată angajații postului care i-a aparținut și zice că e pensionar fără avere, dar își ia…concediu!
Dan Voiculescu si-a anuntat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, intentia de a da in judecata cativa fosti angajati ai trustului Intact, fara a preciza numele acestora, scrie HotNews.ro.

    “Se va face o analiza in urma careia probabil se vor formula plangeri penale impotriva unor fosti angajati ai trustului Intact existand suspiciuni de savarsire a unor infractiuni cum ar fi de delapidare sau inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Nu pot sa nominalizez, sunt fosti angajati ai trustului”, a declarat si avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut.
Hotnews.ro:
Dan Voiculescu a anuntat vineri ca a renuntat la concediu, din cauza "luptei" cu Traian Basescu si a precizat ca seful statului va trebui sa "dea socoteala romanilor pentru tot ce a facut", dupa terminarea mandatului si ridicarea imunitatii de care dispune.

"Am renuntat la concediu, pentru concediu ai nevoie de o anumita stare. In lupta asta in care ma aflu cu Traian Basescu numai de concediu nu imi mai arde. Cred ca nici lui nu-i arde", a declarat Voiculescu, dupa ce a iesit de la sediul Politiei Ilfov, unde se prezinta in cadrul procedurii de control judiciar dispusa de Curtea de Apel in cazul sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.