sâmbătă, 26 iulie 2014

Echipa de propagandă a porcilor PDL Mureș, pe banii fraierilor de târgumureșeni



Echipa de propagandă a porcilor PDL Mureș, pe banii fraierilor de târgumureșeni. Curtea de conturi, atenție la abonamente și la angajările porcilor pedeliști pe firme de curățenie!



Cum porcul pedelist a dedicat pedelistului Maior două milioane de euro ca să joace acesta în divizia a doua, probabil că lepădătura pedelistă va dedica ca porcul pe carnet PDL alte 5 milioane de euro pentru divizia A! Până atunci rețineți, intrarea e liberă, pentru că se va plăti prin abonamentele pe care le inventează acum leprele PDL Mureș și pentru care s-au cerut CNP-uri și buletinele amatorilor de fotbal gratis. Curtea de conturi, mergi la mafioții PDL Mureș pentru decontările pe carnet de partid, verifică instalația de nocturnă primiră pomană de retardat de la porcul mare pedelist și caută și tu angajările leprelor pe firme de curățenie, pentru că bastardul pedelist și retardatul aferent nu pot deconta banii publici pe salarii la club! Plus cele 10 abonamente pe care trebuiau să le plaseze bastarzii de șefi de asociații de proprietari, șantajați de porcul pedelist și cu liste pentru parcări, sensuri unice, containere de gunoi și ce mai vrea bastardul și retardatul său cunoscut, care cred că Târgu-Mureșul e doar locul lor de furat!
P.S Porcii PDL Mureș au pus săptămâna viitoare de o pomană pentru pedelistul Borșan. Cum porcul pedelist are de hrănit gloata etnică, după cele 500.000 de lei de anul trecut ar fi frumos ca lepădătura să mai dedice 500.000 de lei la gășcarul cu carnetul lui de partid, ca de la hoț la întreținut al hoțului, dacă discoteca nu îi mai poate închiria scursura pedelistă!
P.S. 2. Rețineți firmele la care retardatul  face reclamă, ele nu mai sunt cele 4 din 7 care reabilitau străzi, semn că unii nu mai simt nevoia să întoarcă la porcul de partid după ce câștigă licitații la porcul mare de partid!
 Târgumureșeni, cât mai acceptați ca banditul PDL Mureș să dea banii voștri la găinari pe carnet de partid, pornind de la sport și terminând cu angajări de rude proaste în primărie și cu publicitatea pe intermediarul porcului portocaliu care se laudă că merge cu presa idioată la notar, în cartelul leprelor de români?


În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.135 din data de 24 iulie 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 29 iulie 2014 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,
5.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării de la bugetul local a sumelor pentru sezonul competiţional 2014 – 2015, în vederea continuării asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Club Sportiv Nova Vita din Tîrgu Mureş.

Dedicațiile porcului pedelist pentru pedeliști! Hegheș și asociația, dovediți dedicațiile și convingeți angajații primăriei să îi trimită pe bastarzi în închisoare, pe baza legii avertizorului public care interzice politizarea, folosirea bunurilor de lepra de partid, angajările retardaților pe PFA de partid și dedicația casetelor din banii publici pentru ca porcul pedelist să își păstreze licența la abonatul Cătană!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.