joi, 31 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș se folosesc de tîrgumureș.ro doar pentru reclamă pe bandiții PDL Mureș



Bandiții PDL Mureș se folosesc de tîrgumureș.ro doar pentru reclamă pe bandiții PDL Mureș
Siteul pe bani pubici tîrgumureș.ro, scris așa pentru că bastarzii PDL nu au habar de limba română de ani buni, se mândrește cu articolele de pupat dosul ilegalului Maior, întreținutul porcului pedelist. Și deși bandiții PDL Mureș nu au ce căuta cu articole de reclamă pentru rahaturi de partid, copiate de la idiotul care consiliază retardatul, hoții postează și în secțiunea greșită. Astfel hoții PDL Mureș sar peste secțiunea comunicate de presă și postează aiurea rahaturile de glorificare a zdrenței pedeliste cu semnătura birou de presă. Nu v-ați sătura ca să se facă reclamă pe retardat, la secțiunea greșită, copiindu-se și gunoaiele prostului care consiliază retardatul cunoscut?!
Atenție, porcii PDL Mureș nu au mai postat comunicate de presă din 15 aprilie, dar lichelele promovează retardatul zilnic și lichelele etnice PDL Mureș, indiferent de prost!
P.S. Cum Cătană, ca un intermediar al publicității de la porcul pedelist, se laudă că îl bagă pe Maior gratis la Știi TV-ul care primea pe vremea lui  E.M. Pașcan casetele pe banii public ale primăriei, ca rahații să nu rămână fără licență și porcul pedelist fără propagandă jegoasă și etnică, se cheamă că Cătană ar da banii la presă, ca un intermediar care se laudă că merge cu presa la notar, în ceea ce pute a cartel. Cum se cheamă, ca pe vremea lui Zereș, să nu ai curaj să mergi și să câștigi publicitatea și să accepți șantajul porcilor PDL Mureș pentru chirii, diplome, invitații la halit și cota infimă și dedicată cu nume și prenume din publicitate? Asta e presa care s-a obișnuit să pupe dosul hoțului mare pedelist, ăștia sunt escrocii care da mâna cu lichelele pentru a fura banul public cu dedicație, nu? Doamne ferește și de controalele ITM, ale poliției - pentru softul piratat 100 la sută - și pentru căutarea evaziunii din presa mureșeană! Sau Doamne ajută? Depinde cine îi acoperă pe escroci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.