miercuri, 16 iulie 2014

Sare și Auchan cu sponsorizarea pentru interesele bandiților din Primăria Târgu-Mureș?! Atenție, Auchan a cumpărat Real Târgu-Mureș, magazin pe care banditul PDL Mureș dăduse tichete cadou în campania pentru Băsescu, care au trebuit înapoiate de proștii din învățământ!



Sare și Auchan cu sponsorizarea pentru interesele bandiților din Primăria Târgu-Mureș?! Atenție, Auchan a cumpărat Real Târgu-Mureș, magazin pe care banditul PDL Mureș dăduse  tichete cadou în campania pentru Băsescu, care au trebuit înapoiate de proștii din învățământ!
Cum pe trotuarele din Târgu-Mureș au apărut panouri noi, ne-am interesat ce reclamă au. Auchan! Pentru amatorii de subiecte suculente, poate verificați dacă bandiții din Primăria Târgu-Mureș au dat vreo autorizație pentru mizeriile alea de panouri suspendate deasupra capetelor pietonilor, dacă e vreo firmă de partid care le montează și cât se decontează  la bugetul local pentru afișarea pe domeniul public.
Cum beneficiar e Auchan, urmașul Realului cu care porcul din PDL Mureș și primărie a făcut afacerea mită electorală pentru profesori (100.000 de euro dedicați de porc pe hipermaketul Real, sub nasul lui Zaharie Deleanu, de la Consiliul Concurenței, care motiva că la cifra de afaceri a Realului 100.00 de euro dedicați de porcul pedelist ca mită în campania pentru Băsescu e apă de ploaie!), s-ar putea să aveți ceva surprize! Atenție, unele firme simt nevoia să sponsorizeze afaceri dorite de banditul din primărie, pornind de la Aquaserv  care nu mai are apa scumpă cu gagiul PDL la butoane, de la insolventul Bența care simte nevoia să arunce cu bani în Iglesiasul dorit de porcul PDL Mureș și terminând cu cele 7 firme care reabilitează străzi, iar 4 dintre ele simt nevoia să facă cadou banii lor munciți gășcarului lui Florea, pe motiv de sponsorizare FCM/ASA! Pentru că o semnătură de pedelist costă la subordonați?! Curat capitalism, jigodii întreținute din banii publici pe carnet de partid și vot etnic, ca să nu fure maghiarul Ardealul, Târgu-Mureș și UMF, ca să cităm din autocolantele sereiștilor ratați ai porcului mare PDL Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.