luni, 28 iulie 2014

Bandiții PDL Mureș au ajuns să facă și din scară scena pentru promovarea ilegalului și întreținutului de porc pedelist, Claudiu Maior?! Atenție, pupincuriști, mai ușor cu ilegalul porcului mare pedelist!



Bandiții PDL Mureș au ajuns să facă și din scară scena pentru promovarea ilegalului și întreținutului de porc pedelist, Claudiu Maior?! Atenție, pupincuriști, mai ușor cu ilegalul porcului mare pedelist!
Inginerașul de la Universitatea cu medicină veterinară în titlu, angajatul porcului pedelist pe PFA real sau imaginar, pentru că porcul pedelist nu a arătat acte (în 3 iulie eliberarea dovezii, în 5 iulie angajarea la porcul lui pedelist), e specialist în… scări, după ce porcii PDL Mureș l-au pus să dea din trompă și la sensuri giratorii provizorii. Curios, pentru un întreținut ilegal e PFA și pe limbile date de porcul mare pedelist, mai lipsește să își dea cu părerea despre farmacii, creșterea viermilor de mătase, angajarea porcilor PDL Mureș în primărie, pe neamuri proaste și e retardași din camarilă?! Porcii lui Florea, a murit cumva Florea și îl lăsați pe ilegalul și pe întreținutul gășcarului de partid să își fac reclamă la bandiții care merg la notar cu presa șantajată și e siteul pe bani publici care copiază de la incompletul retardat care îl consiliază pe retrardat?!
P.S. Vă dați seama că porcul pedelist nu a muncit nimic 3 mandate și muncește doar pe firmele pedeliste și pentru imaginea porcilor de partid, pentru imaginea ilegalilor prinși de ANI și pentru imaginea retardaților ținuți de porcul pedelist pe banii publici?!

   Începute în urmă cu o săptămână, lucrările de reabilitare şi modernizare a scărilor care leagă zona Gării CFR de cartierul Dâmbu Pietros sunt în plină desfăşurare.

     „Scările prezentau un grad de uzură extrem de avansat, de aceea reabilitarea lor va fi, practic, o mare problemă rezolvată, având în vedere că   scările se află într-un perimetru intens circulat de către cetăţeni. Au fost scoase bordurile vechi, fiind înlocuite cu altele noi şi cu pavaj. De asemenea vor fi înlocuite balustradele şi vor fi instalate rigole pentru scurgerea apei. Apreciem că lucrările vor fi gata peste aproximativ două săptămâni, ţinând cont că ele sunt executate exclusiv manual, dată fiind particularitatea zonei”, a explicat viceprimarul Claudiu Maior, prezent la faţa locului, luni, 28 iulie.

     Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 170.000 de lei.

     Tot în această perioadă, se execută reparaţii la scările de acces din cartierele 7 Noiembrie şi Tudor.

   

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.