joi, 10 iulie 2014

Cum o fi pentru profesioniștii lui Manchester United să joace cu inșii pedelistului Maior, aflați pe banii prostimii târgumureșene?



Cum o fi pentru profesioniștii lui Manchester United să joace cu inșii pedelistului  Maior, aflați pe banii prostimii târgumureșene?
Probabil că profesioniștii lui Man United, club  privat și al dracului de capitalist, își vor face cruce înainte să joace că inșii clubului unui întreținut de partid, Maior, servit de porcul lui de partid fără număr, anul trecut cu doar două milioane de euro din banii prostimii plătitoare de taxe în Târgu-Mureș! Dacă tot susțineți porcii PDL Mureș și cluburile întreținuților etnici, poate vă amintiți ceva ce ar fi bine să nu afle cei din Manchester, pentru a nu intra timorați în teren!
1.     FCM e fosta Siletină a întreținutului porcului pedelist, cu loc cumpărat în campania porcului PDL Mureș.  Cum porcului etnic îi ardea buza după un loc de a doua divizie, s-a cumpărat locul lui AS Sânnicolau Mare, după ce porcul etnic portocaliu a ratat afacerea cu Forex (brașoveană, ca pungașul cunoscut, echipă cu loc vândut de două ori în cei 6 ani de existență!) și cu Minerul. Anunț vineri, în ultima zi de campanie electorală, iar SRI poate verifica borfașii din primărie care dădeau telefoane la Sânnicolau Mare și la ziariștii via SRI.
2.     FCM nu avea voie să promoveze după ce a cumpărat locul de a doua divizie, dar gășcarul  Duru, care parcă nu a fost la masa porcului Țerbea, de la hotelul lui, de la celebra întâlnire a FRF și LPF la mâncat și băut la pușcăriașul Țerbea, rezolvat și el ca șef al futsalului de mafia fotbalului, a rezolvat problema: FCM e continuatoarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare (sic!).
3.     Proștii nu aveau instalație de nocturnă teren de antrenament, pe care au cumpărat-o cu 200.000 de euro din banii publici. Despre instalația teren mare Maior a zis că e donație de 600.000 de euro, fără să fie în stare să aducă un act care să ateste că donația e reală sau că e vreo donație a unora care nu au afaceri pe primăria șefului lui de partid și care întorc cota cuvenită gășcarului PDL.
4.     Proștii au sponsorizări de la firme care câștigă la primărie! Pe considerentul că Maior umflă două milioane de euro dedicație și nu îi ajung să se distreze, din 7 firme care  reabilitează străzi 4 simt nevoia să întoarcă banii la întreținutul lui Florea! Cum se numește asta în capitalism, să dai banii înapoi, pe motiv de….sponsorizare la o echipă ținută pe banii publici – două milioane de euro?!
5.     Proștii au avut un bezmetic, Țerbea, care a fost anchetat pentru mită FCM. Cum Țerbea a crăpat în mod fericit pentru târgumureșeni, dosarul e măcar el în aer!
6.     FCM a fost pusă pe afaceri cu primăria și IȘJ-ul pedelistului. Afacerea a necesitat premii de 15.000 de lei pentru locul 1, în tricourile Jomei! Din fericire, bandiții au făcut afacerile doar pe vremea pedelistului Dumitru Matei și Someșan, care are și el în familie afacerile cu gașca lui Florea (pe hidrobiciclete la Week-end, la curățenie în școlile controlate de porcul PDL) nu a pus botul la cupa banului public cu premii de 15.000 de lei doar pentru locul 1 (3500 de euro cadou pentru niște liceeni, în țoale Joma).

7.      Proștii au avut bani dați cu nesimțire în consiliul local, pe motiv de…performanță. Deși mai erau două-trei etape și echipa era undeva pe locul 1, bandiții PDL Mureș au inventat premii dacă echipa termină în primele 4, iar lingăii au votat pentru retardat și bandit.
8.     Bandiții au încercat să cumpere locul de prima divizie a lui Corona Brașov (rețineți Brașov, pentru că acolo e tentaculul de origine a banditului de partid). Cum ăia s-au scăpat în ziare, prin Țicleanu, iar conducerii nu i-a convenit nici propunerea lui Florea, să păstreze milionul de euro din  drepturi TV pentru că porcii vroiau doar echipa, nu și banii, fiind mafia PDL care fură banul public la Târgu-Mureș, a doua cumpărare de loc pentru echipa porcilor PDL Mureș a eșuat!
9.     Bandiții nu au plătit impozitele la stat și când a fost prins Maior a spus că lasă instalația de nocturnă din banii publici, dată ilegal de porcul lui de partid, la fisc, în contul datoriilor neplătite! Cum ar veni, bandiții PDL Mureș vroiau ca tot banii publici să plătească impozitele datorate de bandiți!
10. Lipsa oricărui leu în buget. Dacă înțelegem, porcul pedelist a făcut afacere cu pedelistul Maior doar la capitolul hrănit porcul cu bani publici. Când întreținutul a vândut jucători nu a cotizat, se pare, vreun leu la buget!

11. Schimbarea denumirii echipei, ca proștii să creadă că e vorba de ASA, care era a armatei, schimbarea culorilor de partid (portocaliu-albastru), pentru că bandiții ăștia se lăudau cu pomana porcului de partid pentru pedelist, ca să învețe târgumureșenii că mafia e cu portocaliu-albastru și să își facă cruce că nu au venit maghiarii ca să fure Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, ca să cităm din afișele ilegale ale banditului PDL Mureș.
În concluzie, pentru oamenii deștepți care știu ce e acela sport, lege, ia verificați cât de legale sunt promovările ăstora, în ciuda criteriului sportiv, banii dedicați de porcul pedelist pe pedelist, unde e instalația de nocturnă pentru care păcăliciul nu plătește, se pare, un leu și o consideră cadoul porcului pedelist, actele cu vânzări, transferuri, pomenile pentru antrenori (70.000 de euro doar pentru Lăcătuș!). DNA, tot ai început să cauți acte, caută actele la banditul PDL pentru fotbal, dar și cele pentru futsalul lui Țerbea, baschetul pedelistului Borșan, handbalul cu preș de onoare Maior și alte dedicații ale mafioților PDL Mureș și ale scursurilor care votează pentru bandiți în consiliul local! Pariem că s-ar putea să pută rahatul pedelist de niște ani de pușcărie pentru dedicații, abuz în serviciu, acte false?



nstalatia de nocturna care este montata pe stadionul TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, a costat circa de 600.000 de euro.
FCM Targu Mures va avea nocturna de 600.000 de euro! Primul stalp a fost instalat!
Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia. http://www.sport.ro/liga-1/fcm-targu-mures-va-avea-nocturna-de-600-000-de-euro-primul-stalp-a-fost-instalat.html
Afacerea nocturnă din banii târgumureșenilor sau cum fiecare târgumureșean a rămas fără un euro din buget pe afacerea dedicată pe familionul ilegalului ca viceprimar Maior:
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-MuresAdresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.