joi, 10 iulie 2014

UMF Târgu-Mureș umflă banul la doctoranzii din afara UMF, de peste 3 ori și le ia taxă de înscriere și cu 50 la sută mai mare!



UMF Târgu-Mureș umflă banul la doctoranzii din afara UMF, de peste 3 ori și le ia taxă de înscriere și cu 50 la sută mai mare!
La UMF Târgu-Mureș, acolo unde niște șmecheri ordinari au mărit peste noapte prețul anului universitar, de la 4500 de lei la 8000 de lei, respectiv la studenții străini, de la 8500 lei la 5000 de dolari, avem și ciudățenia taxării triple a amatorilor de diplomă din afara UMF! Așa strâng ăștia banii pentru sutele de mii de lei în contul rectorului și prorectorilor, care câștigă mai mult și ca fraierul de ministru al Învățământului ?!
P.S. Ilegalul Astărăstoae plângea că statul român bagă cam 5500 de lei anual într-un student român care pleacă din țară, dar UMF-ul Târgu-Mureș umflă 8000 de lei anual pe un loc cu taxă! După calculul: pleacă 4, rămân 3 la loc cu taxă și tot șmecherii din UMF ies în  câștig!  Culmea e că și la taxa de înscriere cei din afara UMF plătesc cu 50 la sută mai mult!
pentru candidaţii, cadre UMF Tg-Mureș, fără examen de limbă străină - 200 RON
- pentru candidaţii, cadre UMF Tg-Mureș, cu examen de limbă străină - 300 RON
- pentru candidaţii din afara UMF Tg-Mureș, fără examen de limbă străină - 300 RON
- pentru candidaţii din afara UMF Tg-Mureș, cu examen de limbă străină - 500 RON

Taxa de înscriere şi taxa pentru testul de limbă se vor plăti la caseria universităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.