joi, 24 iulie 2014

Ring scrie că RCS-RDS are afacere cu fotbalul din Liga 1. Atenție ca derbedeii să nu vă oblige să plătiți și să ajungă RCS-RDS ca UPC, care încercase să oblige fraierii să plătească obligatoriu!



Ring scrie că RCS-RDS are afacere cu fotbalul din Liga 1. Atenție ca derbedeii să nu vă oblige să plătiți și să ajungă RCS-RDS ca UPC, care încercase să oblige fraierii să plătească obligatoriu!
Pentru că nesimțirea RCS-RDS e proverbială, așteptăm ca proștii să oblige abonații să le plătească jegul de fotbal obligatoriu. În caz că ați uitat, ăștia erau derbedeii care susțineau că nu e normal să se difuzeze Discovery, pe motiv că are audiență 1 la sută și nu e normal să plătească ceilalți pentru canalele englezești! Cum ar suna ca Ungurul bulan de la Erdeesh să încerce golănia să obțină bani fără să solicitați mizeriile de canale cu fotbal pe măsură?!

Ring scrie că RCS-RDS şi Look TV au ajuns la o înţelegere, iar meciurile din Liga I, transmise pe Look, vor fi văzute şi de abonaţii RCS-RDS.

''Din ce ştiu eu, RCS-RDS va prelua până la urmă cele două posturi, Look TV şi Look Plus, care transmit Liga I, pentru că nu îşi permit să îi scape din mână pe abonaţii pe care îi au acum'', a declarat Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, pentru Ring.

Look TV şi Look Plus vor transmite meciurile din Liga I şi Cupa Ligii în următoarele 5 sezoane. Sezonul 2014-2015 al Ligii I programează în prima etapă un derby, Rapid - Steaua, care va fi difuzat pe Look TV, sâmbătă de la ora 21.00.
Ziuanews zicere:
Iniţial, UPC anunţase că PACHETUL EXTRA FOTBAL va rămâne în grila de programe a tuturor abonaţilor săi, care erau astfel puşi la o plată suplimentară de 10 lei, în mod obligatoriu. În urma reclamaţiilor făcute de abonaţi la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, UPC a hotărât să renunţe la această prevedere, astfel că de la 1 august, PACHETUL EXTRA FOTBAL va mai fi disponibil doar abonaţilor care îl vor solicita.

„Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi, UPC a creat un PACHET opţional - EXTRA FOTBAL. Acest PACHET opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.
În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întâmpinarea intereselor consumatorilor, PACHETUL EXTRA FOTBAL va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor", se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LIGA 1 se va vedea în următorii cinci ani la posturile LOOK TV şi LOOK PLUS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.