marți, 22 iulie 2014

Să ne râdem cu PFA Maior despre munca în folosul comunității!


Să ne râdem  cu PFA Maior despre munca în folosul comunității!
Insul habar nu are ce e aia munca în folosul comunității, pentru că a fost mereu întreținut de porcul pedelist, ba pe consiliere, caz în care a și semnat acte, ilegal, de licitație spații, ba pe viceprimar ales etnic, doar de românii proști, cu sențință de măgărie dovedită de tribunal și cu ilegalitatea dovedită. Insul întreținut de porcul pedelist pe PFA, înființată în 3 iulie și băgat de porcul pedelist în primărie în 5 iulie, cu probleme la ANI, pentru cei 35.000 de lei dedicați de porcul pedelist, face enunțuri despre munca în folosul comunității! Dacă nu ar fi trist ar fi nostim!
Întreținutul pe carnet de partid cu zeci de mii de lei, bani căcălău, pe care nu îi câștiga nici ca viceprimar ilegal, dă pe goarnă și proștii din presa controlată de Cătană și de notarul cu care se laudă acesta că face afacerile cu presa obedientă promovează dobitoceniile. La fel și proștii din birouri de presă cu rude de pedeliști. Pentru angajații primăriei, există legea avertizorului public care spune clar cum e cu angajările în familie, promovarea pe carnet de partid și folosirea bunurilor instituției pe diverși retardați de partid. Dați cu legea în cap la porcul pedelist și aveți statut de martor sub acoperire!
P.S. Dacă mai vreți dovezi că porcul pedelist îl folosește pe Maior pentru imagine căutați ce borfași publică anunțuri la organul de partid când nu erau articol semnat încă de biroul de presă al porcului pedelist (pentru că ușă are și e scribălău pentru scursura pedelistă) și căutați ce calificare are Maior, dacă porcul pedelist avea nevoie de… ingineraș. Căutați legea și verificați că specimenul trebuie să aibă calificare pe bune într-o meserie și că mafia porcului pedelist a crezut că vă poate prosti și fura 35.000 de lei dedicație pe carnet de partid, ca într-un oraș etnic în care porcul pedelist susține că UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureș. Desigur, după ce îl fură lăturile și hoții etnici ai PDL Mureș, nu?! 
P.S. 2 UDMR, ce părere aveți de specimen, pentru că voi ați votat pentru ilegal, pentru posturile la echipele sportive, pentru centrale termice, pentru pază pe firmă iubită de UDMR și pentru dedicația porcului pedelist, din banii proștilor,  de 900.000 de lei, la Peninsula consilierului UDMR a lui Borbely!

Viceprimarul municipiului, Claudiu Maior:



„Munca în folosul comunităţii înseamnă motivaţie şi un statut social cert”



     În conformitate cu prevederile Legii nr. 416 din 2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, familiile şi persoanele singure, cetăţeni români, au dreptul la un venit minim garantat, ca formă de ajutor social. Instituirea acestui venit se întemeiază pe principiul solidarităţii, în cadrul unei politici naţionale de asistenţă socială.

     Potrivit Legii, pentru sumele acordate ca ajutor social, beneficiarii au obligaţia de a presta lunar acţiuni sau lucrări de interes local fără a se putea depăşi regimul normal de lucru şi cu respectarea normelor de igienă şi securitate a muncii. Numărul de ore lucrate variază în funcţie de cuantumul ajutorului acordat.

     În cadrul departamentului de specialitate al Municipiului Tîrgu Mureş, sunt înregistrate, în prezent, 183 de familii/titulari ai venitului minim garantat, de sumele aferente beneficiind 374 de persoane. Potrivit datelor furnizate de Serviciul Public de Asistenţă Socială, numărul celor care prestează muncă în folosul comunităţii este, în medie, lunar, de 55 de persoane pe timpul verii, respectiv 65 în anotimpul rece.

     În luna iunie a acestui an, 32 persoane au lucrat la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”, iar 20 în diferite puncte de lucru ale Serviciului Public de Utilităţi Municipale.

   „Nu ne este indiferentă soarta acestor concetăţeni, familii şi persoane singure, care nu realizează niciun fel de venit. Pe de o parte, prin munca prestată, aceşti oameni se fac utili comunităţii locale, fiind repartizaţi în puncte în care realmente este nevoie de forţă de muncă. Mulţi  dintre ei fost angajaţi, şi-au găsit un loc de muncă stabil. Vorbim de integrare socială, dar şi de o componentă psihologică - de faptul că ei nu se simt izolaţi, marginalizaţi, lăsaţi de izbelişte. Pe de altă parte, munca în folosul comunităţii le conferă un statut social, ei beneficiind şi de alte forme de asistenţă: cantină socială timp de trei luni pe an, ajutor de încălzire, ajutoare alimentare provenite din stocurile de intervenţie ale U.E. etc. De aceea, este foarte important ca toţi cei care îndeplinesc condiţiile pentru a beneficia de venitul minim garantat să vină să-şi depună actele justificative pentru a li se întocmi dosarul, potrivit prevederilor legale”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.