luni, 7 iulie 2014

Șmecherașii din consiliul local Târgu-Mureș dublează dedicația pentru Sport Club Mureșul prin artificiul folosit și la mizeria FCM pentru Maior!


Șmecherașii din consiliul local  Târgu-Mureș dublează dedicația pentru Sport Club Mureșul prin artificiul folosit și la mizeria FCM pentru Maior!
În caz că ați uitat, șmecherașii din Consiliul local Târgu-Mureș vor să cheltuiască 400.000 de lei (vreo 90.000 de euro) pentru întreținerea unui club.  Veți spune că e apă de ploaie după ce bandiții banului public au cumpărat instalație de nocturnă de 200.000 de euro pe care o folosește ca pomana porcului pedelist  Clodu Maior, după cum îl alinta porcul zburător și pușcăriaș, care are și obrăznicia să declare că o lasă la stat (adică bunul vostru îl lasă gușterul la stat!), în contul datoriilor pe care familionul lui, cu clubul întreținut de porcul lui pedelist, nu le plătea la stat, ca taxe și impozite! Partea frumoasă vine că acest club întreținut ca să joace primește încă o dată banii dacă se clasează pe locul 1 și chiar 100.000 de lei pomana porcilor din consiliul local dacă se evită retrogradarea! Concluzia e că lichelele din consiliu au procedat ca la gunoiul FCM. Bandiții au stabilit premii pentru clasări pe anumite locuri, ca în cazul anterior, ca Maior să umfle mai mulți bani care oricum, din câte ne amintim, nu puteau fi folosiți pentru plata fotbaliștilor! Consilierii voștri, interesele lichelelor de partid.
P.S. Dacă vi se pare că se repetă istoria, să spunem doar că Maior e cățărat și aici la interes, insul ilegal ca viceprimar și ilegal ca și consilier pe PF și pe cai verzi pe pereți e președintele de onoare! Hai, sictir, ban public atunci când porcul pedelist inventează afaceri pe banii publici și își bagă scula la înaintare! Atenție, marți, în ședința de consiliul șmecherașii PDL mai introduc vreunul de-al lor la butoane!



26.Proiect de hotărâre privind numirea persoanelor care vor face parte din Consiliul Director al asocierii dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Sport Club „Mureşul” Tîrgu Mureş.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.