sâmbătă, 20 septembrie 2014

Același gunoi PSD: miniștri în campanie electorală!



Același gunoi PSD: miniștri în campanie electorală!
Acum 2 ani, miniștrii PSD și-au luat liber pentru a candida personal. Astăzi, ratații lui Ponta îi fac ăluia campanie și vorbesc chiar de viitorul președinte, nu de candidatul Ponta. Am înțeles, lichelele de români sunt pupincuriste și prestează pentru cadoul de la Ponta, dar să îi dai limbi ăluia în zona moale și prestatoare de doctorate PSD, de ziua lui, seamănă a demență și a obicei comunist!
P.S. Nu bandiții PSD se plângeau că Băsescu face campanie pentru un partid sau un candidat?! Nu lichelele PSD inventau că unii/contracandidații sunt oamenii lui Băsescu? Nu javrele astea fac campanie… ilegală?! Un motiv în plus pentru cei care nu primim mite electoral, nu suntem bugetari sau pensionari,  să mergem la vot, pentru a scăpa de cel mai mare rău, nu?! Cine spune că trebuie să votezi pentru un candidat de plăcere? Poți vota și împotriva nebunului cel mai mare, alegând răul mai mic, cum face România din 1992 încoace.
http://www.gandul.info/politica/guvernul-intra-in-campanie-electorala-ministrii-lui-ponta-candideaza-in-14-judete-10172942
Doar patru miniştri din guvernul condus de Victor Ponta nu vor intra în campania pentru alegerile parlamentare, programate pentru 9 decembrie, ceilalţi 17 miniştri urmând să candideze în colegii electorale din 14 judeţe.

Cele patru nume guvernamentale care vor rămâne în afara confruntării electorale sunt: Florin Georgescu, Mona Pivniceru, Leonard Orban şi Raed Arafat. Ceilalţi miniştri au optat să candideze pentru un mandat în Parlament în 14 judeţe din ţară, Bucureştiul fiind singurul care are trei miniştri-candidaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.