vineri, 5 septembrie 2014

Are și Marius Stan parte de sereiștii ratați?!



Are și Marius Stan parte de sereiștii ratați?!
Vă amintiți cum bandiții din poliția locală târgumureșeană au fost prinși de populație lipind în campania lui Dorin Florea autocolantele achiziționate deja de hoții din primărie și PDL Mureș (afacere pe licitatiapublica.ro, 1900 de euro, 3000 de autocolante, pe magazin FCM)?!

 Când au fost prinși, Florea a dat vina pe Bretfelean, că e fost ofițer sereist care știe ce vorbește! Că a vorbit ăla prostii a dovedit-o lipsa de probe, că SRI Mureș nu a reacționat la atacul imaginar al vandalilor, că madam Curcă de la DNA a decis că folosirea banilor publici în campania lui Florea nu e vreun act de corupție în Târgu-Mureș! Desigur, întâmplător, Bretfelan a ajuns în delegațiile folclorice ale primăriei Târgu-Mureș (Grecia), poliția locală s-a jucat de-a taberele de pictură, pe asociații sportive (verifică DNA Vulturii albaștri care sunt de fapt asociație sportivă și ce prestează ei în afară de manipulări ordinare de campanie electorală pentru borfașii PDL Mureș) și cu un drum se pot verifica și autocolantele cu UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, în culorile steagului Ungariei, demne de o manipulare de prostovan ordinar SRI care crede că Târgu-Mureșul e încă în martie 1990, la nivel de acceptat manipulări ordinare, doar în limba română, desigur.
Așadar, sereistul zburat de la Maramureș pentru încălcarea gravă a statutului SRI a prestat povestea cu vandalii imaginari, poate găsesc unii niște sereiști ratați și la Galați, pentru manipularea cu… garaje!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.