luni, 22 septembrie 2014

Bandiții PDL Mureș vă fac praf, anual, milioane de euro la Week-end și se laudă cu încasări de 150.000 brut! Ilegalul și cercetatatul Clodu Maior se laudă cu Weekendul aflat pe gașca PDL Mureș și cu procese pierdute de lepra mare de partid!



Bandiții PDL Mureș vă fac praf, anual, milioane de euro la Week-end și se laudă cu încasări de 150.000 brut! Ilegalul și cercetatatul  Clodu Maior se laudă cu Weekendul aflat pe gașca PDL Mureș și cu procese pierdute de lepra mare de partid!

Pe lângă că pierd proces cu Moga, de un milion de euro și doar taxa de cauțiune plătită de Florea la contestația la executare a fost 40.000 de euro (atenție, la onorariile bandiților PDL pentru amicii avocați Iordăchescu și asociații!), jegurile de partid și primărie nici nu vă spun că repară bazine pe Borșan, că pun pompe și tobogane pe Poruțiu, că fiul pesedistului de la IȘJ pune hidrobiciclete și nici nu vă spun sumele dedicate lui Dafcochin sau că banditul a cumpărat balon de 200.000 de euro pe firmă special înființată, Asociația Protecting People, pe care banditul de primărie cumpără și tractoare și unelte!
Pentru că bandiții nu numără milioanele pe firmele pedeliștilor îmbuibați de găinarii din primărie și partidul canceros, iar faptul că tocmai un ilegal, un ins cu două dosare la ANI, acuzat de EVZ că a luat mită de la Coral, adică Maior, dă din plisc din partea porcilor de partid ai hoției portocalii – e definitoriu pentru golănelile cu banii publici de la Weekendul care a dat și un păcălici de-al lui Florea cu apropiere maximă de pușcărie! DNA și Curtea de conturi, cauți dedicațiile borfașilor pe carnet PDL și camarilă?! Cum e să cheltuiești milioane de euro pe gașca pedelistă și să nu obții net nici măcar 100.000 de euro în 3 luni? Hoție sau ce?! Desigur, nu vom căuta eventualele tabere ale sereiștilor ratați, din banii publici și la Week-end, în contul evoluției cu manipularea în campania electorală pentru banditul PDL!


Vară plină, la Weekend
Joi, 18 Septembrie 2014 11:55 | Imprimare | Email



Marime text:









     Şi în această vară, Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” şi-a păstrat locul fruntaş în topul preferinţelor mureşenilor: peste 120.000 de amatori de soare, apă şi aer curat şi-au petrecut o parte din timp la îndrăgitul „Week-end”. Cei mai bucuroşi au fost copiii, cărora Complexul le-a oferit spaţiu de joacă, tobogane, posibilităţi de a practica înotul şi alte sporturi preferate. Totodată, au fost executate lucrări de vopsitorie şi reparaţii capitale în „Parcul Copiilor”.

     „A fost un sezon plin, cu multiple posibilităţi de divertisment, în condiţii de siguranţă, ordine şi curăţenie. Vara s-a sfârşit, dar Weekend-ul n-a intrat în vacanţă deoarece, pe parcursul lunilor următoare, vor continua lucrările de întreţinere, modernizare, amenajări etc., acolo unde acestea se impun. Avem datoria să fim atenţi ca acest loc, atât de iubit de cetăţenii oraşului şi nu numai, să-şi păstreze renumele pe care şi l-a câştigat în timp”, a declarat viceprimarul municipiului, Claudiu Maior.

     Potrivit conducerii Complexului, în perioada mai-septembrie, încasările din bilete, închirieri şezlonguri, ambarcaţiuni, umbrele etc. se cifrează la peste 650.000 de lei(150.000 de euro!)

Deschiderea sezonului estival 2013 - sâmbătă 27 aprilie, se laudă șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș și este vorba de Week-end, celebrul loc de pompat milioane de euro pe firme dintre care dedicate și PDL!
Dacă v-ați născut ieri, iată ce trebuie să știți:
Weekendul a avut lucrări pe Moga și de firma sa. Pe vremea lui Fodor omul nu e plătit, la fel și pe vremea lui Florea. În comisia de recepție era, dacă ne aducem aminte, un fost țărănist, ca și Florea, actual pedelist, asta ca să știe ce-i care impută bani pierduți de prosovani de unde să pornească.
Pentru cei interesați de banii făcuți praf de pramatiile pedele și udemere, vedeți ședința de consiliu local din 25 aprilie, care se deschide cu:
1.Informare privind litigiile dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Consiliul local Tîrgu Mureş şi S.C. MTS Company S.R.L. Tîrgu Mureş în care SCA Iordăchescu & Asociaţii reprezintă interesele Municipiului Tîrgu Mureş.
Alte afaceri dedicate ale bandiților din primărie pe firme ale pedeliștilor de subordonați sau nu! Când veți da, porcilor, raport în fața cetățenilor despre cât se încasează la Week-end în cele 3 luni de funcționare și câte milioane de euro au luat subordonații din PDL Mureș?! Poate se simt USL-iștii sau Curtea de conturi. Suntem, doar, în orașul în care porcii trefilează publicitatea pe firmă cu televiziune de propagandă de partid, care semnează la notar înțelegeri de tip cartel ? (căutați notarul acela!), orașul în care borfașii din poliția locală lipesc autocolante în campania lui Florea, atenție, vandali, doar în sensul porcilor din primărie care au afaceri cu autocolante pe magazinul FCM!, e orașul în care băieții cu ochi albaștri aduc în plic articolele la ziare și pentru siteuri.
 Tractoare, aspiratoare, balon de 200.000 de euro, toate pe abonata Asociația Protecting People, o ciudățenie înființată acum un an, dar cu sute de mii de euro primiți de la primăria lui Florea,  igienizarea de 92.000 de lei,  reparațiile de un milion de euro la un bazinul (desigur, abonata SC ENERGOPLUS SRL, lider la asocierii dintre SC ENERGOPLUS SRL si SC CONIMUR SRL !), toboganele pe Alfa Construct, firmă înființată de subordonatul de partid Poruțiu și alte asemenea afaceri în contul unor abonați/membri de partid (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT - IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL egal 2,2 milioane din buget). Iar dacă șmecherii nu vor sufla un cuvânt despre cât vă costă afacerile lor, îi puteți întreba care sunt încasările, știut fiind că Week-end aduce încasări doar 3/4 luni pe an, în sezonul cald, că prostimea este pusă să facă bani plătind 5 lei la intrare ca să se stea pe terasă și nu să se facă baie, că banii ăștia nu sunt pomeniți nicăieri. Singurele dăți când apar cifre la încasări sunt acelea în care șmecherașii banului public (angajații dumneavoastră, apropo) vin și vă spun că de 1 mai  vreo10.000 de inși au fost la bazin!
Așadar, Week-end, locul în care se fac bani 3 luni, dar nu știm câți, dar în care se bagă 12 luni, pe firme apropiate, de partid sau asocieri cu cântec. Curat murdar, să votați…bine! Prostia votului visceral! Banii merg la porcii din partid de la dumneavoastră din buzunare, mai votați etnic, pentru hoții de români?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.