joi, 4 septembrie 2014

Să ne …râdem de traseiștii mureșeni, din care unii mimează că le pasă de ordonanță, dar ei sunt sau au fugari în partid, fripturiști nenorociți pe care i-ați votat ca fraierii și ei v-au sfidat ca niște hoți



Să ne …râdem de traseiștii mureșeni, din care unii mimează că le pasă de ordonanță, dar ei sunt sau au fugari în partid, fripturiști nenorociți pe care i-ați votat ca fraierii și ei v-au sfidat ca niște hoți
Dorin Florea, traseist pe centura politicii, fugit din PNȚCD la PDL. Insul a umflat câte un mandat de primar din fiecare partid, plus unul de independent dependent de alianța etnică românească. 
Poruțiu, locotenent de-al lui Florea, țărănist ca prietena Vamanu, fugit la PD(L), cu afaceri fără număr pe primăria șefului de partid PDL.
Maior, peremist până a pus mâna pe post de consilier, apoi fugit la mafia PDL Mureș, cu dosare la ANI, cu calificare imaginară pe PFA-ul porcului pedelist de primărie, care l-a vrut pe gășcar la afacerile necurate ale banditului mare PDL, cu mită luată de la Coral, cum susține Evenimentul zilei pe baza DNA. Afaceri fără număr pe primăria șefului PDL.
Oprișcan, penețecedist, fugit la PDL, celebru pentru că a vândut Azomureșul și într-un an a ajuns în consiliul de administrație și apoi director general al Azomureșului, din respect, desigur, de la turcii cumpărători!
Borșan, PNG până și-a vândut mașina șefului Gigi, fugit la PDL. Afaceri fără număr pe primăria șefului PDL.
Giurgea, fost la PUNR, fost PNL, fost la dracul ghem, PDL actual, cu dosare de mită și nu numai, cel care l-a mânjit pe șeful poliției Mureș, cum spune DNA, care acuză mita în …pământ!
Frătean, fost PD, fugit la PSD.
Lavinia Șandru, fugită de la PD în PIN.
Și lista cu fripturiștii nenorociți care au fugit ca șobolanii din partide, luând, unii, și mandatele poate continua. De menționat că doar UDMR e constant, aici nu se poate găsi un fugit la alte partide, așa că e bun și criteriul etnic la ceva, nu îi lasă pe papagali să fugă în alte partide!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.