sâmbătă, 13 septembrie 2014

Școală cu parchet pe banii părinților, după ce bandiții PDL Mureș au strâns semnături pentru afaceri pe firmele lor și retardații s-au filmat și pozat la școlile reabilitate pe firmele găștii portocaliiȘcoală cu parchet pe banii părinților, după ce bandiții PDL Mureș au strâns semnături pentru afaceri pe firmele lor și retardații s-au filmat și pozat la școlile reabilitate pe firmele găștii portocalii
Ce se întâmplă  la o școală târgumureșeană? Nimic, până când banditul PDL Mureș nu are interese. Părinții sunt nevoiți să cumpere ei parchet pentru clase și tot ei să îl și monteze, pentru că școala lui pește nu are oameni (sic!). Totuși, școala respectivă strânge semnături, prin educatoare isterice, pe motiv că toți părinții trebuie să semneze pentru termopane, pișcoturi, asfaltări și vopsiri de sală de sport, adică doar acolo unde banditul PDL de primărie are interese și firmele leprelor etnice!
 Situația se repetă la o altă școală, după ce părinții elevilor sunt obligați să semneze pentru afacerile hoților etnici din PDL Mureș, iar retardatul lui Florea se filmează și se pozează și aici. Se pun termopane, dar nu sunt bani de parchet. De unde bani? Din buzunarele părinților, iar educatoarele au trecut la treabă și au cerșit bani de la părinți. În caz că nu s-a înțeles, banditul din primărie a lăsat școlile nereparate 3-4 mandate, banditul muncește doar pe firmele PDL Mureș (atenție, DNA, la așa-zisele sponsorizări românești care întorc banul pe motiv de cultură și sport și prin retardatul de partid!) și pe camarila idioată și etnică, iar părinții trebuie să semneze ca banditul să aibă scuza că muncește pentru părinți: voi ați cerut, noi, în campanie electorală și de imagine pe ratatul cu probleme de DNA și ANI, licheaua pedelistă, ne conformăm. Lichelele PDL Mureș și de primărie au învățat măcar ceva după episodul cu dedicația pe Protecting People. După ce lumea s-a prins de dedicație, pe firmă inventată cu o lună înainte, bandiți din PDL și primărie au inventat lista de semnături de mămici și tătici care mulțumesc din inimă celor doi pungași PDL pentru minunata dedicație a porcului pe avocățelul cu firma la care are angajate persoane cu handicap și cu regim special de impozitare. Iar banditul mare PDL a continuat afacerile cu avocățelul și prin cumpărarea la Week-end a tractoarelor, a aspiratoarelor subacvatice și a uneltelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu