joi, 11 septembrie 2014

Jegurile din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu școlile reabilitate din banii dumneavoastră și pe firmele scursurii de partid



Jegurile din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu școlile reabilitate din banii dumneavoastră și pe firmele scursurii de partid

Începe școala, un motiv bun pentru a cere gangsterilor din primăria Târgu-Mureș care lucrează pe firmele PDL, adică pe carnetul mafiei de partid, socoteala:
1.     Ce firme au lucrat la școli, în afară de abonații gen Poruțiu? Ce sume au cheltuit ăștia din banii prostimii?
2.     De ce au cerut bastarzii  din primărie semnături de la părinții elevilor, dacă banditul de primărie nu a muncit nimic 2-3 mandate?
3.     Cum e posibil ca bandiții să lucreze în exterior și elevilor să li se ceară deja bani pentru… parchet, înainte chiar de începerea școlii? Bandiții PDL Mureș au doar firme de reabilitare termică, pișcoturi și de zugrăviri săli de sport?
4.     Ce afaceri pe școli mai au cei din conducerea IȘJ Mureș și fiul lui Someșan și cât decontează Florea pentru asta?
5.     Câți bani au făcut bandiții praf pe… susținerea promovării folclorului în școli, așa cum bandiții etnici au prins în buget și pe ce rahat de firmă din camarila borfașului? 15.000 de lei pomana porcului de partid!

6.     Ce sume au cheltuit bastarzii din primărie cu reclama la școli pe ilegalul Maior, ins băgat de porcul pedelist în față, pentru imagine, înainte să fie pus pe făraș de DNA și ANI și înainte ca porcul pedelist să recupereze cei 35.000 de lei dedicați de hoț pe PFA –ul inventat de Maior?
7.     Ce elevi au fost duși și pe ce bandit PDL pentru pelerinajul inventat de Someșan cu scuza anul Brâncoveanu?!

Conducerea Primăriei s-a întâlnit cu directorii școlilor din oraș
Joi, 11 Septembrie 2014 13:52 | Imprimare | Email



Marime text:





La începutul acestei săptămâni, primarul Dorin Florea alături de viceprimarul Claudiu Maior au avut o întâlnire de lucru cu directorii și cu administratori de unități de învățământ din Tîrgu Mureș. La această întâlnire primarul Dorin Florea a atras atenția asupra urmăririi cu mare atenție a consumurilor la utilități în școlile din oraș gestionate de Primărie, solicitând identificare tuturor soluțiilor de bună gospodărire și economisire din aceste unități. ”Cetățenii trebuie să știe că pe lângă străzi, parcuri, zone de agrement, asistență socială, proiecte culturale, Primăria are în administrare și finanțează întreaga rețea de învățământ public preșcolar și școlar din oraș. De aceea, bugetul pe care îl avem trebuie să îl gestionăm cu mare atenție și invit pe această cale directorii și administratorii la o bună gospodărire a resurselor.” a spus primarul Dorin Florea. Astfel, în discuția avută,  înainte de începerea anului școlar, fiecare participant a avut ocazia să își prezinte problemele sau sugestiile pe care le are conducerii orașului, atât primarul cât și viceprimarul Claudiu Maior răspunzând punctual la subiectele abordate, programându-se vizite de informare la fiecare unitate de învățământ unde se impun intervenții.  Mai mult, pentru o mai bună și mai rapidă rezolvare a problemelor punctuale, la propunerea domnului primar și a domnului inspector general Stefan Someșan s-a căzut de acord cu înființarea unei grupe de intervenție operative pentru efectuarea reparațiilor în școli, unde materialele să fie asigurate de către Primărie iar forța de lucru de către personalul administrativ al unităților de învățământ. Tot la această întâlnire s-a mai discutat și despre reorganizarea rețelei școlare dat fiind numărul în scădere al elevilor, analizându-se posibilitatea de comasare a anumitor unități pentru eficientizarea gestionării acestora. S-a reconfirmat inițiativa Primăriei de dotare a atelierelor școlare cu aparatură și utilaje de ultimă generație pentru ca elevii de la școlile de arte și meserii să fie pregătiți practic pentru cerințele actuale de pe piața muncii.

Biroul de presă al Primăriei Tîrgu Mureș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.